Vis studentum.dk som: Mobile

Bachelor of Marine and Antarctic Science

University of Tasmania
Minimum 3 år, op til 7 år
Heltid/deltid
Bacheloruddannelse
Tasmania (state)
Kontakt for information

Om uddannelsen

marine

Bachelor of Marine and Antarctic Science

University of Tasmania har en marine- og antarktisk videnskabelig uddannelse, der er den eneste af sin slags i Australien og du har mulighed for at tage den, på et af de mest relevante steder i verden.

Hvis du nyder de naturlige og fysiske videnskaber, kan du kombinere din lidenskab for videnskab med en kærlighed til det udendørs. Dette kan være ved at forfølge en karriere inden for forskning eller på en mere anvendt måde gennem den bæredygtige akvakulturindustri.

Dit udbytte af Bachelor i Marine and Anterctic Science

Med en uddannelse inden for marine- og antarktisk videnskab åbner der sig en række spændende karrieremuligheder på tværs af en lang række marinorienterede sektorer. Du opnår færdigheder til at kunne arbejde som Havbiolog, forsker, dykker og udforsker og får praktisk erfaring til at kunne bruge matematik, fysik og big data til at spore stigning på havniveauet og forstå havets rolle i klimaforandringer.

Uddannelsen giver dig færdigheder og viden til en karriere inden for de spændende, voksende og globalt kritiske marine-, fiskeri-, akvakultur- og antarktisektorer.

Indhold på uddannelsen

Bacheloren i marine- og antarktisk videnskab tager normalt tre år at afslutte og kræver en vellykket gennemførelse af 24 enheder. På uddannelsen kan du specialisere dig inden for fem forskellige områder:

  • Marine og Antarktis regeringsførelse
  • Marine biolog
  • Marine ressourceforvaltning
  • Fysisk oceanografi
  • Bæredygtigt akvakultur

Alle vores studiemuligheder giver specialiserede færdigheder og en pædagogisk oplevelse centreret omkring økologisk bæredygtighed. Denne uddannelse forbereder dig til meningsfulde videnskabelige karrierer i industrien eller som forsker. De opnåede færdigheder kan føre til at bidrage til verdensspørgsmål som fødevaresikkerhed, klimaændringer og havforvaltning.

Du får kvalifikationer inden for dataindsamling, analyse og præsentation til at fortolke marine processer og mønstre. Du vil være i stand til kritisk at analysere og løse problemer, kommunikere resultater til en række målgrupper og forklare hav- og antarktisk videnskabs rolle i samfundet.


Uddannelse i udlandet

University of Tasmania (UTAS) har i Danmark ansat EDU til at hjælpe studerende gennem hele ansøgningsprocessen, så det bliver så let som muligt for dig at komme til udlandet. EDU har repræsenteret UTAS i mange år, og hjælpen er gratis. Udfyld formularen og bliv kontaktet af en erfaren vejleder fra EDU.

Ansøgning og adgangskrav

Kontakt os for at høre hvilke krav der er til internationale ansøgere. 

Få information

 

Kontaktinfo

University of Tasmania

Sandy Bay
TAS 7001

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Bachelor of Marine and Antarctic Science

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Bachelor of Marine and Antarctic Science endnu. Bliv den første!
Det siger andre om skolen
Kat Stuart, Marine and Antarctic...

"Jeg vil 100% anbefale at studere ved IMAS."

Læs mere
Andy Hilliard, Bachelor of Marin...

”Min studietid ved University of Tasmania var vigtig for at få min karriere som fodforsøgstekniker ved Huon Aquaculture."

Læs mere