Vis studentum.dk som: Mobile

Pænt er godt - Men ikke nok

Erfaring er også godt – men heller ikke nok.

Stine véd fra sin daglige gang i detailbranchen, at det ikke er nok for en moderne dekoratør, stylist og visual merchandiser, at kunne få noget til at se pænt ud.

Og at det heller ikke er nok med mange års erfaring som dekoratør
– eller mange års erfaring som underviser, for den sags skyld.

Branchen, butikkerne og kunderne udvikler sig hele tiden – og med lynets hast. Det SKAL man uddannes ordentligt til, hvis man vil kunne undervise elever og hvis man vil kunne løse opgaver på et højt niveau.

Derfor har Stine, sideløbende med arbejdet med visuelle projekter for kunderne, uddannet sig i blandt andet kommunikation, formidling, storytelling, kundetyper, kundeadfærd, salg og konceptudvikling.

Stines uddannelser, kurser og erfaring sikrer dig, som elev og kursist, en viden og indsigt der rækker langt ud over ‘kun’ dekoratør kompetencerne.

Som den eneste dekoratør uddannelse i Danmark bliver du blandt andet klædt på med helt ny og forskningsbaseret viden om kundetyper og kundeadfærd. Det er viden der kommer til at gøre en afgørende forskel for dig, efter uddannelsen. Både når du skal løse dekoratør og stylist opgaver for dine kunder, men også i forhold til når du skal sælge dine ydelser.

Netop dén del er lige så vigtig at være klædt godt på til, når du er færdig med uddannelsen!

Om Stine Grubbe

Stine Grubbe er grundlægger af Dekoratøruddannelse.dk

Stine er uddannet dekoratør og farvehandler i starten af 1990’erne, og har bevæget sig i branchen blandt store og små virksomheder som rådgiver, foredragsholder, underviser, dekoratør, stylist, visual merchandiser og løst opgaver omkring dekoration, butiksindretning, visual merchandising og forretningsudvikling.

Med Dekoratøruddannelse.dk har Stine Grubbe skabt en moderne og brugbar version af en den mere gammeldags dekoratøruddannelse.

Kurserne og uddannelserne tager udgangspunkt i det indblik og den viden Stine Grubbe får fra sin daglige gang i branchen, de opgaver og krav hun møder i virksomhederne, og hendes viden om branchens udfordringer. Med denne uddannelse, har Stine sorteret de forældede elementer fra de gamle dekoratøruddannelser fra, og tilføjet de kompetencer, som markedet og opgavetyperne efterspørger i dag.

Stines uddannelse og certificering i kundetyper og kundeadfærd bl.a. som Certificeret Ekspert fra Institut for Kundetyper, kommer naturligvis dig – som kunde, kursist og elev – til gode, og denne dekoratøruddannelse er den eneste i Danmark, hvor eleverne undervises af en certificeret ekspert i kundetyper og kundepsykologi.


Vis alle uddannelser fra Stine Grubbes Dekoratøruddannelse

Uddannelser

Private uddannelser
Kreative uddannelser Sted Gennemsnit
Dekoratøruddannelsen Flere byer (2)
5,0 (1)

Vis alle

Kontakt mig

Udfyld dine kontaktdetaljer hvis du vil i kontakt med Stine Grubbes Dekoratøruddannelse og høre mere om deres uddannelser.

Kontakt

Stine Grubbes Dekoratøruddannelse

Holmevej 3
3650 Skenkelsø

 Vis telefonnummer

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Merete Nielsen
(5)
Jeg er virkelig glad for jeg tog skridtet og valgte Visual Merchandising hos Stine Grubbe. - Jeg er blevet mere kreativ - Jeg er vild med det - Jeg har virkelig rykket mig - Jeg anbefaler det til alle
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Stine Grubbes Dekoratøruddannelse

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Åbent hus
marts 2021
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11