Vis studentum.dk som: Mobile

Kunst, design og foto på højskole

Højskolerne
1 uge til 40 uger
1.550 DKK Momsfri
Højskoleophold
Landsdækkende

Video

     

Om uddannelsen

Vælg mellem en bred vifte af kreative højskolekurser

Er du den næste Annie Leibovitz, Asger Jorn, Susanne Rützou eller Arne Jacobsen? Udforsk dine kreative talenter via et højskolekursus med fokus på kunst, foto og design. Du styrker din faglighed og selvtillid, mens du afprøver, om kunstens verden er noget for dig.


Et ophold på kunst- eller designhøjskole er for dig, der vil øge dine chancer for at komme gennem nåleøjet på en af landets kreative uddannelser. Eller for dig, der bare har brug for et rum til at udvikle din kreativitet i. Vælg mellem højskolekurser med en varighed mellem 1 og 40 uger. Højskolernes Hus hjælper dig med at finde det rette kursus for dig.

Kombiner kunst, foto og design på højskole med andre fag

Hver højskole har sin egen unikke profil, hvor du kan kombinere fag på mange måder. Det giver dig mulighed for at skræddersy dit højskoleophold til dine interesser. Inden for det kreative felt kan du tage:

  • Designkurser i bl.a. grafisk design, modeillustration, smykkedesign, modehistorie 
  • Fotokurser i bl.a. portrætfoto, komposition, Photoshop, lyssætning og reportage
  • Kunstkurser i bl.a. akvarel, oliemaleri, portræt, billedkunst, kunsthistorie og arkitektur

Der er ikke noget pensum eller karakterer. Til gengæld bliver du en del af et inspirerende, intenst fællesskab, hvor fritid og undervisning smelter sammen. Du kommer derfor til at suge viden til dig, som aldrig før.

Spor dig ind på din fremtid med et kunst- eller designkursus på højskole

Tag et højskoleophold med kreative fagDer er mange måder at tage på højskole på. Tag f.eks. et kort temakursus i sommerferien eller vælg et længere forløb, der giver dig stærke kort på hånden til en eventuel optagelsesprøve.

Fælles for alle kunst -, foto - og designkurser på højskolerne er at:

  • Du udvikler dit kreative talent og personlige udtryk
  • Du finder ud af, hvordan du bruger det, du er god til
  • Du bliver udfordret til at tænke nyt og anderledes

Et højskoleophold er dermed det perfekte afsæt for at spore dig ind på din uddannelsesvej. Du bliver nemlig mere sikker på dig selv og fremtiden - og du kommer ofte fra højskolen med et stærkt netværk inden for din kommende branche.

Kunst-/designhøjskole eller en almen højskole?

Om du skal vælge en design- eller kunsthøjskole eller en mere almen, bred højskole afhænger af mange ting. På de kreative højskoler i Danmark er niveauet typisk højt, og du har flere specialiseringsmuligheder. Her er ambitionerne høje, og du bliver rustet til at gå den kunstneriske vej. Vil du i stedet have et højskoleophold, hvor du kan prøve flere fag er, er det en almen højskole, du skal vælge.

Dit første skridt mod et spændende højskoleophold 

Du ved, at du vil afsted. Nu mangler du bare at finde den helt rigtige højskole.

Udfyld informationsformularen her på siden og bliv kontaktet af Højskolernes Hus, som hjælper dig med at finde det højskolekursus, som passer bedst til dig.

Pris

Hvor meget koster det at tage på højskole?

Det koster ca. 1.450 kr. om ugen at gå på højskole (dobbeltværelse). Prisen varierer fra skole til skole - fra ca. 1.000 kr. til 2.500 kr. om ugen - og kan være afhængig af fx fagudbud, materialer, studierejse m.m.

Få information

 

Kontaktinfo

Højskolerne

Højskolernes Hus
Nytorv 7
1450 København K

 Vis telefonnummer
www.hojskolerne.dk Uddannelsens hjemmeside

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Maria
(5)
Mit højskoleophold var en skøn tid! Jeg nød at være fri for pensum og eksamener. I stedet var undervisningen drevet af elever, der delte den samme interesse som jeg - og ikke mindst engagerede og passionerede undervisere, der udfordrede vores evner og syn. Jeg lærte at nyde og nød at lære! Keramik, tegning, maleri, collografi, akvarel og grafik ...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Kunst, design og foto på højskole

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(5,0)
Baseret på 10 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
"Jeg genfandt min kærlighed til ...

Ayoe Angelica, Sangerinde

Hvad drømte du om at blive, inden du tog på højskole? "Sangerinde og sangskriver. Og højskoleopholdet har i den grad hjulpet mig til at få mine drømme til at gå i opfyldelse".

Læs mere

Du vil måske også være interesseret i: