Byvision og arkitektonisk design

Domus Academy
11 måneder
21.900 - 22.400 EUR inkl. moms
Heltid
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Startdato
Milano
september 2023 
november 2023 
februar 2024 

Om uddannelsen

design

Undersøg byvision og arkitektonisk design i Milano!

Det er en fantastisk mulighed at studere design i Milan, designens hovedstad, at studere design. På Domus Academy kan du få en mastergrad i by- og arkitektonisk design.

Under hensyntagen til faktorer som miljø, social retfærdighed og økonomisk levedygtighed vil du designe koncepter for private og offentlige rum og samarbejde om projekter, der definerer en bedre fremtid i byerne.

Karrieremuligheder: arkitekt, arkitektassistent, byplanlægger, byplanlægger, projektforsker, projektleder, landskabsarkitekt, landskabsarkitekt

Tag et ekstra tre måneders studieophold og få en internationalt anerkendt dobbelt mastergrad bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-grad fra Regent's University London plus en akademisk mastergrad akkrediteret i Italien.

Se fem punkter om, hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig!

  • Designkapital

Studér på en højt rangeret skole, der af internationale institutioner og publikationer er anerkendt som en af de bedste designskoler i verden. Oplev Milano, verdens hovedstad for mode og design.

  • Udfordrende designforskning

Arbejde på flere utraditionelle projekter med førende virksomheder og fagfolk. Skab forstyrrende designkoncepter, og forestil dig fremtiden gennem mulige og umulige scenarier.

  • Designerfaring og unikke karrieremuligheder

Deltag i masteruddannelser med kendte og fremtrædende designere. Udvid dit netværk af kontakter under vores workshops med nogle af de største virksomheder og studier. Få din praktikplads/erfaring med praktisk arbejde. Bliv medlem af et fantastisk globalt netværk af alumner.

  • Dynamisk og skræddersyet uddannelse

Tilpas din akademiske vej. Deltag i tværfaglige workshops, og skræddersy din studieplan til dine interesser og karrieremål.

  • Dobbelt master

Du kan læse et internationalt anerkendt dobbelt masterprogram bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-uddannelse fra Regent's University London plus en akademisk masteruddannelse akkrediteret i Italien.

I praktiske workshops med førende designstudier og virksomheder lærer du ved at skabe og designe. Du vil opbygge værdifulde professionelle kontakter og opdage, hvordan du kan omsætte dine ambitioner til succes.

Masteruddannelsen i Urban Vision & Architectural Design tilbyder nye teknikker til at udforske de metoder, værktøjer og emner, der definerer moderne by- og arkitekturprojekter. På dette program vil du studere designbaserede strategier til forandring af byer og fornyelse af storbyområder.

Målgruppe

Programmet henvender sig til kandidater, der har en uddannelse på første niveau og/eller professionel erfaring inden for boligindretning, produktdesign, arkitektur, ingeniørvidenskab, billedkunst eller andre relaterede discipliner, som ønsker at tage deres karriere til det næste niveau inden for området. af boligindretning. Alle kurser undervises på engelsk. Et højt niveau af færdigheder i det engelske sprog er påkrævet.

Pris

Prisen for uddannelsen er 21.900 EUR. 

Pre-Enrollment: € 3.000

Tuition: € 18.900

September start koster 22.400 EUR. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Byvision og arkitektonisk design
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Byvision og arkitektonisk design

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Byvision og arkitektonisk design endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9