Fashion Design

Domus Academy
11 måneder
21.900 EUR inkl. moms
Kandidatuddannelse og masteruddannelse
Milano
September 2023

Om uddannelsen

Design

Studer modedesign i Milano!

Masteruddannelsen i modedesign kombinerer studier i mode med intensiv studiepraksis. Du vil forfine din egen kreative vision, mens du står over for udfordringen med at designe nyt tøj og tilbehør til eksisterende modebrands.

Dine projekter vil kombinere konceptualisering med tekstilmanipulation, prototyper af beklædningsgenstande, branding og billedbaseret storytelling. Du vil udvikle en dyb forståelse af modebranchen og forberede dig på en spændende karriere inden for den.

Se fem punkter om, hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig!

  • Designkapital

Studér på en højt rangeret skole, der af internationale institutioner og publikationer er anerkendt som en af de bedste designskoler i verden. Oplev Milano, verdens hovedstad for mode og design.

  • Udfordrende designforskning

Arbejde på flere utraditionelle projekter med førende virksomheder og fagfolk. Skab forstyrrende designkoncepter, og forestil dig fremtiden gennem mulige og umulige scenarier.

  • Designerfaring og unikke karrieremuligheder

Deltag i masteruddannelser med kendte og fremtrædende designere. Udvid dit netværk af kontakter under vores workshops med nogle af de største virksomheder og studier. Få din praktikplads/erfaring med praktisk arbejde. Bliv medlem af et fantastisk globalt netværk af alumner.

  • Dynamisk og skræddersyet uddannelse

Tilpas din akademiske vej. Deltag i tværfaglige workshops, og skræddersy din studieplan til dine interesser og karrieremål.

  • Dobbelt master

Du kan læse et internationalt anerkendt dobbelt masterprogram bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-uddannelse fra Regent's University London plus en akademisk masteruddannelse akkrediteret i Italien.

Karrieremuligheder: modedesigner, designer af tilbehør, tekstildesigner, brandingkonsulent, modeiværksætter, modejournalist, trendforsker, produktudvikler, merchandiser.

Tag et ekstra tre måneders studieophold og få en internationalt anerkendt dobbelt mastergrad bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-grad fra Regent's University London plus en akademisk mastergrad akkrediteret i Italien.

Programmet er struktureret som workshops og understøttes af seminarer, forelæsninger, tutorials og praktikophold. Brancheeksperter, programlederen og projektledere vil vejlede dig gennem individuel coaching og mentorordninger.

Ansøgning og adgangskrav

Programmet henvender sig til kandidater, der har en uddannelse på første niveau og/eller professionel erfaring inden for modedesign. Det er også åbent for kandidater med en baggrund i andre discipliner, hvis de er motiveret af en solid interesse for programmets emner og en stærk portefølje. Alle kurser undervises på engelsk. Et højt niveau af færdigheder i det engelske sprog er påkrævet.

Pris

Prisen for uddannelsen er  21.900 EUR

Pre-Enrollment: € 3.000

Tuition: € 18.900

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Fashion Design
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Domus Academy

Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Fashion Design

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Fashion Design endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9