Kandidatuddannelse og masteruddannelse

Business Design

Domus Academy, i Milano
Længde
11 måneder
Pris
21.900 EUR inkl. moms
Næste startdato
September 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
11 måneder
Pris
21.900 EUR inkl. moms
Næste startdato
September 2023 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

1 tilgængelig startdato

September 2023

  • Holdundervisning
  • Milano

Om uddannelsen

Studer Business Design i Milano!

Det er en fantastisk mulighed at studere design i Milan, designens hovedstad, at studere design. På Domus Academy kan du få din kandidatgrad i Business Design. På Master i Business Design lærer du at anvende designkultur og designtænkning på en bred vifte af forretningsmodeller, fra nystartede virksomheder til etablerede virksomheder.

Karrieremuligheder: brand- og kommunikationsstrateg, iværksætter, produktchef, projektleder, virksomhedskonsulent, innovationschef, leder af forretningsudvikling.

Tag et ekstra tre måneders studieophold og få en internationalt anerkendt dobbelt mastergrad bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-grad fra Regent's University London plus en akademisk mastergrad akkrediteret i Italien.

Se fem punkter om, hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig!

Designkapital

Studér på en højt rangeret skole, der af internationale institutioner og publikationer er anerkendt som en af de bedste designskoler i verden. Oplev Milano, verdens hovedstad for mode og design.

Udfordrende designforskning

Arbejde på flere utraditionelle projekter med førende virksomheder og fagfolk. Skab forstyrrende designkoncepter, og forestil dig fremtiden gennem mulige og umulige scenarier.

Designerfaring og unikke karrieremuligheder

Deltag i masteruddannelser med kendte og fremtrædende designere. Udvid dit netværk af kontakter under vores workshops med nogle af de største virksomheder og studier. Få din praktikplads/erfaring med praktisk arbejde. Bliv medlem af et fantastisk globalt netværk af alumner.

Dynamisk og skræddersyet uddannelse

Tilpas din akademiske vej. Deltag i tværfaglige workshops, og skræddersy din studieplan til dine interesser og karrieremål.

Dobbelt master

Du kan læse et internationalt anerkendt dobbelt masterprogram bestående af en britisk akkrediteret Master of Arts-uddannelse fra Regent's University London plus en akademisk masteruddannelse akkrediteret i Italien.

I praktiske workshops med førende designstudier og virksomheder lærer du at designe ved at designe. Du vil få værdifulde professionelle kontakter og opdage, hvordan du kan omsætte dine ambitioner til succes. Du vil anvende designdrevne projektledelsesstrategier, mens du øver dig i at udarbejde planer for forretningsudvikling, branding, markedsføring og kommunikation for en hel virksomhed såvel som for specifikke produktlinjer og nye virksomheder. 

Ansøgning og adgangskrav

Programmet er rettet til kandidater, der har en grad på første niveau og/eller professionel erfaring inden for økonomi, ledelse, humaniora eller design. Uddannelsen er også åben for kandidater med baggrund i andre discipliner, hvis de er motiveret af en stærk interesse for uddannelsens emner. Alle kurser undervises på engelsk. Et højt niveau af færdigheder i det engelske sprog er påkrævet.

Pris

Prisen for denne uddannelse er  21.900 EURO

Pre-Enrollment: € 3.000

Tuition: € 18.900

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Business Design
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Domus Academy
Via Carlo Darwin 20
20143 Milano

Har du allerede en kandidatgrad eller erhvervserfaring? Er du besat af design i alle dets former og af fremtiden? Se vores fem punkter om hvorfor Domus Academy er det perfekte valg for dig! Designhovedstaden Studer ved en højt rangeret skole,...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret