Viser 1-20 af 20
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
  • = Uddannelsen kan købes online
Viser 1-20 af 20

Er du kreativ minded? Find Designuddannelser i København her

Har du et kreativt sind, og drømmer du om at tage en uddannelse i Hovedstaden? Her på siden har vi samlet en lang række af mulige designuddannelser i København, du kan vælge imellem. Med designuddannelser i København, får du viden og indsigt i lige præcis det kreative felt du er interesseret i.

Vælg en uddannelsesprofil der matcher både dig og dine karrieremæssige forventninger. Hvad end du drømmer om at designe tøj, sko, spil, bygninger eller møbler, så er der designuddannelser i København, som passer til dig.

I København finder du uddannelser med fokus på visuel kommunikation, spil, productiondesign, møbel, rum, tekstil, mode og keramisk formgivning, glas samt industriel design, og meget mere. Derfor er det helt sikkert, at lige meget hvilken type designer du drømmer om at blive, så finder du mulighederne i Hovedstaden.

Designuddannelser i København

Vælg den rigtige designuddannelse for dig

Du bestemmer hvor og med hvad du gerne vil arbejde med, med designuddannelser i København. Stadig flere og flere brancher får brug for dygtige og kreative designere, der kan vise vej og tænke nyt. Det giver masser af udfordringer og muligheder, for der drømmer om en karriere i design. Du kan både få arbejde inden for designverdenen, erhvervslivet og den offentlige sektor med en designuddannelse!

I København finder du et væld af designuddannelser, og det handler bare om at vælge. Hver uddannelse giver dig mulighed for en skarp specialisering, og du kan opbygge en stærk og attraktiv uddannelsesprofil. Du kan både vælge designuddannelser i København på bachelor og kandidatniveau, eller på et lidt lavere niveau. Alt efter hvad du drømmer om i sidste ende. Måske det bare skal være på hobbyniveau?

Vi har samlet en række uddannelser herunder, og er gået lidt mere i dybden med dem, så du kan læse lidt mere om, hvilke designuddannelser i København du kan vælge imellem.

Teknisk Designer

Som teknisk designer er du en del af ingeniører, arkitekter, designere og andre teknikere. Dine opgaver bliver at tegne, konstruere og designe alt fra chokoladeautomater til sportshaller.

I dit arbejde beskæftiger du dig med planlægning af produktion, udarbejdelse af salgs- og udbudsmateriale, og undersøger markeder. Som teknisk designer bliver computeren dit vigtigste arbejdsredskab, og du får mulighed for at forme din uddannelse i lige præcis den retning, du gerne vil arbejde. Det kan fx ske gennem specialfag som design og produktudvikling, bygningskonstruktion, teknisk problemløsning og maskiner, styring og bevægelse.

Grafisk Designer

Med en designeruddannelse i København med fokus på grafisk design, lærer du at forstærke budskaber ved brug af visuelle udtryk. Du lærer at udvikle sammenhængende visuelle identiteter for virksomheder, som ikke bare er et logo, men det udtryk der understøtter hele virksomhedens brand.

På uddannelsen får du indblik i, hvordan du researcher og analysere, for at finde det rette design for målgruppen du kommunikere med. På den baggrund kan du komme til at arbejde på designbureauer, interne grafiske afdelinger, reklamebureauer, aviser, forlag og tegnestuer.

Bæredygtig Designer

Bæredygtighed er måske ikke det første du tænker på, når du tænker design, men som bæredygtig designer bliver du en kreativ ingeniør med et socialt ansvar. Du kommer til at designe velfærdsteknologi, bæredygtige produkter og systemer til gavn for din og de næste generationer.

Uddannelsen er tværfaglig, og du blandt andet viden om projektledelse, udvikling af prototyper og konceptualisering i kreative designfag. Du lærer om mennesket, og om hvordan vi agerer i forskellige kulturelle og sociale sammenhænge samtidig med, at du studerer de tekniske ingeniørfag som matematik, energiomsætning og datahåndtering. Med denne kombination af kompetencer vil du som ingeniør kunne indgå i den tværfaglige virkelighed, der efterspørges i erhvervslivet.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus København
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Relaterede kategorier