Vis studentum.dk som: Mobile

HF Online - Engelsk C, B og A

KVUC
550 kr.
Dansk
SU-godkendt
Deltid
HF og VUC
Fjernundervisning

Video

Nicolai spiller på landsholdet i volleyball og drømmer om at komme ind på Idræt på Københavns Universitet. Derfor læser han fysik på HF flex, så han kan passe studierne ind imellem volleyball karrieren og jobbet som lærervikar.

   

Om uddannelsen

Læs Engelsk C, B og A som onlineundervisning på HF Online

Engelsk beskæftiger sig med det engelske sprog, engelsk-sprogede kulturer og globale forhold. Du udvikler desuden dine skriftlige og mundtlige kompetencer i engelsk. 

Læs Engelsk C, Engelsk B eller Engelsk A som online fjernundervisning på hf flex

Undervisningen varierer afhængig af niveau, ligesom målsætningen med undervisningen er forskellig på de 3 niveauer. Engelsk er i dag et vigtigt sprog at kunne. Derudover er der en lang række videregående uddannelser som kræver et vist niveau i engelsk for at blive optaget.

Hvad lærer jeg på Engelsk C på HF Online?

I Engelsk C kommer du til at beskæftige dig dels med det engelske sprog, men også med de kulturer verden over, hvor man har engelsk som modersmål, fx Storbritannien, USA, Irland, Sydafrika m.fl. Fordi Engelsk også er blevet et internationalt verdenssprog for alle de lande, der ikke har engelsk som modersmål kommer du også til at beskæftige dig med globale forhold. 

På faget vil du komme til at opøve en grundlæggende engelsk sprogfærdighed og et ordforråd, der gør, at du vil kunne føre en lettere samtale på engelsk og læse ikke alt for komplicerede tekster. Du vil i den forbindelse også komme til at beskæftige dig med engelsk grammatik. Du vil også få træning i at lytte til engelsk, når det kommer i en naturlig talestrøm og med en autentisk accent og intonation.

Hvad lærer jeg på Engelsk B på HF Online?

I Engelsk B kommer du til at øve dig i at skrive på engelsk og tale engelsk. Det er ikke vigtigt at have en særlig accent, men du skal være indstillet på at tale og skrive engelsk hver gang.

På faget kommer du til at arbejde med en række forskellige teksttyper fx noveller, digte, blogs, artikler osv. Fokus i arbejdet med teksterne er på analyse og fortolkning af teksterne, og du får værktøjer, som du kan bruge, når du arbejder med analyse af tekster.

I Engelsk på B-niveau får du også udvidet dit ordforråd på engelsk, så du kan udtrykke dig nuanceret og præcist i faglige præsentationer og diskussioner, både mundtligt og skriftligt.

Hvad lærer jeg på Engelsk A på HF Online?

I Engelsk A bygger vi videre på det, du tidligere har lært, men du kommer derudover til at lære mere om både litteratur og samfundsforhold i USA og England. Undervejs på faget vil du også komme til at læse tekster fra forskellige perioder; Shakespeare er obligatorisk. 

På faget kommer du derudover til at lære at læse og forstå et lidt mere kompliceret engelsk, både når du lytter, og når du skriver. Og endnu vigtigere kommer du til at udvikle dine evner til at formulere dig både mundtligt og skriftligt på et engelsk, der i høj grad er grammatisk korrekt og nuanceret. 

Derfor skal du vælge HF Online

 • Undervisning uden pligt til fremmøde
 • Faglig vejledning og respons på dine opgaver online
 • Mulighed for fordybelse i faget og god træning i at være studerende
 • Fleksibilitet til selv at strukturere din tid
 • Frihed til at bevare balancen i en travl hverdag.

Det kræver HF Online af dig

 • Du skal være indstillet på at arbejde selvstændigt med dine opgaver
 • Du skal kunne planlægge og strukturere din egen tid
 • Du skal have mod på selv at opsøge din lærer, hvis du har behov for vejledning
 • Du skal have grundlæggende IT-færdigheder.

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget skal du have personlige og faglige kvalifikationer, der gør, at du kan følge undervisningen og fuldføre eksamen. Det er altid en individuel vurdering, om du er klar til at starte.

Inden optagelse skal du have:

 • afsluttet folkeskolens 10. klasse med tilfredsstillende resultat, eller
 • afsluttet dansk, engelsk og matematik på D-niveau (avu) med tilfredsstillende resultat, eller
 • afsluttet folkeskolens 9. klasse med et godt resultat og har yderligere uddannelse.

Du kan tidligst blive optaget et år efter, du har afsluttet 9. eller 10. klasse. 

Særligt for HF Online

Når du skal læse din HF som online undervisning er det vigtigt, at du har daglig adgang til internettet og er rutineret bruger af computer eller tablet. Det er også en forudsætning, at du hyppigt tjekker din mail og holder dig opdateret via vores online læringsplatform.

Undervisningen på flex

Når du læser på HF Online vil du få adgang til et online fagrum. Her vil alt materiale og alle opgaver til dit fag ligge.

Opgaverne på HF Online kan bestå af en række forskellige aktiviteter. Der kan være både skriftlige og mundtlige afleveringer (lydfiler), samt quizzer, padlet-øvelser og videooptagelser, du skal lave.

Du vil løbende have dialog med din lærer; så selvom du læser online har du rig mulighed for faglig hjælp og støtte.

Eksamen og diplom

Hvordan foregår eksamen i Engelsk C?

Engelsk C afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 24 min. Før eksamen har du 48 min. forberedelsestid.

Hvordan foregår eksamen i Engelsk B?

Engelsk B afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 30 min., med én times forberedelsestid. Derudover er der en skriftlig eksamen, der varer 5 timer.

Hvordan foregår eksamen i Engelsk A?

Engelsk A afsluttes med en mundtlig eksamen, der varer 30 min. med én times forberedelsestid. Derudover er der en skriftlig eksamen, der varer 5 timer.

Pris

Prisen for Engelsk C, B og A er: 550 kr. 

Få information

 

Kontaktinfo

KVUC

Vognmagergade 8
1120 København K København K

 Vis telefonnummer
www.kvuc.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HF Online - Engelsk C, B og A

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af HF Online - Engelsk C, B og A endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,6)
Baseret på 3 evalueringer
Se alle evalueringer
Det siger andre om skolen
Balletdanser på lånt tid sikrer ...

Hun bruger en pose balletsko om måneden, og hun går gerne på tæer i timevis hver dag. I aften forvandles hun til en svane, men det hele er på lånt tid.

Læs mere
Specialdesignet uddannelse til p...

"Man kan mærke, at dem, der arbejder her, gerne vil hjælpe og forstå en og tænker over, hvad de siger til os som kursister."

Elev