Viser 1-20 af 21
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 21
1
2

Kunne du tænke dig at læse en uddannelse i England? 

Med et udlandsophold i England vil du styrke dine sproglige kompetencer i engelsk samtidig med, at du tilegner dig rigtig brugbar erfaring! Det vil både styrke din selvstændighed, modenhed samt dine faglige kompetencer. 

Hvorfor læse en uddannelse i England? 

At tage et udlandsophold i England har rigtig mange fordele med sig! Først og fremmest er der en masse personlige fordele. Du vil blive bedre sprogligt, hvilket altid er en fordel både personligt og karrieremæssigt. Derudover lærer du også at blive mere selvstændig idet, at du måske skal ud af din komfort zone. Dette kan virke utrygt i starten, men det vil helt sikkert betyde, at du rykker dig personligt samtidig med, at du også lærer en helt ny kultur at kende og udvider dit netværk. 

Karrieremæssigt vil det først og fremmest, som sagt, styrke dit engelsk. Derudover booster et udlandsophold også altid dit CV, hvilket betyder at du muligvis har nemmere ved at komme ind på uddannelse, hvis du ønsker at læse videre i Danmark. På arbejdsmarkedet og når du skal søge job er det også altid positivt, hvis din arbejdsgiver kan se, at du har læst i udlandet! 

Ligegyldigt hvor i England du vælger at læse, er du med sikkerhed sikret undervisning på førsteklasse med veluddannede, ambitiøse og erfarne lærere! 

England

Hvilke uddannelser kan man tage i England? 

Mulighederne er mange i forhold til, hvad du kan læse i England! Du kan eksempelvis tage på sprogskole eller sprogkursus, hvor du lærer at tale flydende engelsk. Dermed at det også fordelagtigt at du naturligvis er nødsaget til at snakke sproget i din hverdag. 

Derudover tilbyder England også uddannelser inden for blandt andet:

 • Design og kunst
 • Sundhed og ernæring
 • Informationsteknologi og datalogi
 • Kommunikation og journalistik
 • Erhvervsøkonomi
 • Samfundsvidenskab
 • Ingeniør og teknologi
 • Humaniora 

Der er altså mange muligheder for dig, som ønsker at læse i England!

Hvad er forskellen mellem at læse i Danmark og England?

På trods af at England blot er en to timers flyvetur fra Danmark, er det nogle forskelle fra det danske skolesystem, som du bør være opmærksom på inden du starter. I Danmark bruger vi et ECTS-point system, hvor imod de i England benytter sig af moduler og "units". Ønsker du at læse videre i Danmark efterfølgende skal du være opmærksom på dette i forhold til, hvis du gerne vil have merit fra semestre du tager i England. En god ide er at tale med en studievejleder inden du rejser afsted, så du selv har helt styr på reglerne. 

Dog skal dette ikke skræmme dig! England er et enormt godt sted at læse og landet er fyldt med mange prestigefyldte skoler og universiteter, hvor du har mulighed for at udfolde og udvikle dig både personligt og fagligt. 

Hvordan kommer man ind på en uddannelse i England? 

Når du har besluttet dig for, at du godt kunne tænke dig at læse i England kan du med fordel kontakte EDU - Internationale Universitetsstudier eller EF Education First. Begge organisationer står til rådighed med vejledning og brugbare råd. 

De kan hjælpe dig med at finde det rette studie for dig om end det er: 

 • Sabbatår 
 • Sprogrejse
 • Et semesterophold 
 • Sommer skole
 • Bacheloruddannelse
 • Kandidatuddannelse

På denne måde er du ikke alene om planlægningen og du har mulighed at spørge dem om de spørgsmål der vil opstår i forbindelse med ansøgning osv.  

Læs videre ovenfor, og find den uddannelse og det sted i England, som passer bedst til dig og som du finder interessant!

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
april 2024
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12