Vis studentum.dk som: Mobile

Jura Basis - juridisk grunduddannnelse med klasseundervisning

Jurainstituttet
Ca. 8 mdr.
17.975 DKK Momsfri
Nej
Deltid
Private uddannelser
København
Kontakt for startinformation

Video

Om uddannelsen

Få en juridisk grunduddannelse med Jura Basis

Er du nysgerrig på den juridiske verden, og vil du gerne lære om grundlæggende juridiske emner, så er Jura Basis lige noget for dig.

Dit udbytte med uddannelsen

Med denne brede juridiske uddannelse bliver du i stand til at varetage juridiske sagsbehandlingsopgaver. Her vil du komme igennem en række juridiske emner, der giver dig mulighed for at søge dit første job inden for den juridiske verden. Du bliver en vigtig del i den juridiske proces og får et væld af muligheder.

Få mere information om uddannelsen

Uddannelsens forløb

Uddannelserne egner sig både til dig, der gerne vil passe dit fuldtidsarbejde ved siden af og til dig, der er ledig og gerne vil give dig selv flere og bedre jobmuligheder. Med Jura Basis som klasseundervisning følger du undervisningen i København. Du kan vælge at studere på to forskellige måder. Du modtager undervisning 1 aften á 2 timer ugentligt. Der er ikke mødepligt og undervisningsmaterialet er sammensat, så du selv kan læse op.

Vil du have maksimal fleksibilitet kan du også vælge selvstudie, hvor du studerer 100%  online. Læs om Jura Basis som selvstudie her

Uanset hvilken studieform du vælger, skal du regne med at bruge mellem 6-8 timer ugentligt på studiet.

Fra advokatens højre hånd til NGO'er

Den brede juridiske uddannelse giver dig mange jobmuligheder og giver dig færdigheder til at varetage funktioner inden for den juridiske verden. Fra administrativ medarbejder til advokatsekretær eller advokatens højre hånd. Sagsbehandler i inkassofirmaer, ministerier, forsikringsselskaber, politiet, ejendomsmæglere, domstolene, banker, organisationer, NGO’er, ejendomsselskaber og massevis af andre erhverv.

Mulighederne er mange og afhænger af din baggrund og interesser.

Ansøgning og adgangskrav

Du behøver ikke at have kendskab til juridiske fagområder på forhånd, men optagelse på uddannelsen forudsætter, at du som udgangspunkt har gennemført folkeskolens afgangseksamen.

Pris

Uddannelsen kan enten betales kontant ved opstart eller over en månedlig ratebetaling. Hvis efteruddannelsen bliver betalt af din arbejdsgiver, kan de få skattefradrag for udgifterne, og samtidig er det skattefrit for dig. Du kan læse mere om de specifikke priser under hver enkelt uddannelse herunder.

Kontant: 17.975 kr.

Ratebetaling: 18.885 kr. (3 rater á 6.295 kr.)

Eksamensgebyr

Forud for eksamen eller reeksamen betales et gebyr på kr. 975,-

Få information

 

Kontaktinfo

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Jura Basis - juridisk grunduddannnelse med klasseundervisning

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Jura Basis - juridisk grunduddannnelse med klasseundervisning endnu. Bliv den første!