Vis studentum.dk som: Mobile

Jura Akademiet - Optimer dine chancer for kvote 2-optag på jurastudiet

Jurainstituttet
6 måneder
Nej
Deltid
Private uddannelser
København

Video

Om uddannelsen

Optimer dine chancer for kvote 2-optag på jurastudiet

Sætter dit karaktergennemsnit en stopper for din drøm om at komme ind på jurastudiet? Jurainstituttet udbyder en uddannelse, som er specielt sammensat til at ruste dig til at søge ind på en juridisk universitetsuddannelse med en kvote 2 ansøgning.

Hovedformålet med uddannelsen

  • At øge din chance for optag på juridiske universitetsuddannelser gennem kvote 2
  • At give dig en grundig og alsidig indsigt i en række juridiske discipliner på et fagligt såvel som teoretisk plan
  • At forberede dig som studerende, uanset om du allerede er – eller forventer at blive – optaget på en juridisk uddannelse. Således vil du, allerede forud for påbegyndelse af dit universitetsstudium, have gode forudsætninger for faglig succes

Dit udbytte af uddannelsen

Du vil efter endt uddannelse besidde et overblik over det danske retssystem, de mest almindelige retskilder, grundlæggende juridiske principper og grundsætninger mv.

Derudover vil du få grundig vejledning omkring kvote 2 ansøgninger – både gennem en indledende workshop og efterfølgende individuel feedback. 

Din kompetenceprofil vil afspejle de kompetencer, der forefindes blandt juridiske bachelorstuderende, ved udgangen af 4. semester. Kompetencerne opnået gennem Jura Akademiets grunduddannelse i juridiske færdigheder, er dog ikke på samme avancerede niveau, som dem der opnås ved de højere videnskabelige læreanstalter. Dette skyldes primært forskellen i uddannelsernes varighed og pensum.

Undervisning på uddannelsen

Jura Akademiet er et deltidsstudie og der er undervisning 1 dag om ugen. Herudover kommer forberedelse og gruppearbejde.

I undervisningen er der fokus på et dynamisk læringsmiljø og hver undervisningsgang består af 3 grundelementer, der tilsammen skal sikre et dynamisk indlæringsmiljø. De tre grundelementer er gruppearbejde, forelæsninger og dialog.

Alle vores undervisere er topkvalificerede kandidatstuderende, med specialviden indenfor det fag de underviser i. De ved derfor, hvad det vil sige at studere på universitetet.

Pris

Kr. 17.975,- momsfrit

Få information

 

Kontaktinfo

Jurainstituttet

Skoubogade 1, 2. sal
1158 København K

 Vis telefonnummer
jurainstituttet.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Jura Akademiet - Optimer dine chancer for kvote 2-optag på jurastudiet

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Jura Akademiet - Optimer dine chancer for kvote 2-optag på jurastudiet endnu. Bliv den første!