Sprogskole i England

Lær engelsk på en sprogskole i England

Tag til England og bliv rigtig dygtig til det engelske sprog ved at bevæge dig rundt blandt de lokale i et autentisk miljø. 
Viser 1-5 af 5
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-5 af 5

Derfor skal du tage på sprogskole i England

Engelsk er lingua franca. Det er ét af de mest udbredte sprog i verden og fungerer som limen mellem nationer og kulturer. Hvad end du rejser eventyrlystent rundt eller om du arbejder i en international virksomhed, så synes gode engelskkundskaber at være af absolut største nødvendighed. 

Det er netop derfor, at du skal investere i at blive rigtig dygtig til engelsk. Én rigtig god måde at lære et nyt sprog på er ved at opholde sig i et land, hvor sproget er modersmål. Det bevæge sig rundt i en kultur domineret af sproget og måske endda få venner, der taler engelsk, er lige ligeledes med til at gør din indlæring meget bedre. Du får sproget ind på en anden måde, og det fæstner sig derfor også hurtigere, fordi du har minder at binde det på, fremfor tørre grammatiknoter og andet. 

Sådan foregår et ophold på en sprogskole i England

Når du vælger at tage et ophold på en sprogskole i England afhænger din hverdag under opholdet meget af, hvilken udbyder og hvilket kursus du vælger. En ting er dog sikkert - du vil blive en del af et undervisningshold, der får undervisning dagligt og du vil blive en del af et socialt sammenhold, der også vil få en masse gode oplevelser, når undervisningens dag. 

Du vil typisk blive indkvarteret hos en værtsfamilie eller på et kollegie. Det afhænger af den enkelte udbyder, så tjek gerne med dem for at blive helt klar over dine muligheder. 

Kan jeg tage på sprogskole i England?

Et ophold på en sprogskole i England er for alle. Du skal hverken have særlige forudsætninger eller opfylde særlige krav for at kunne komme afsted. For, at du modtager den rette undervisning, skal du gennemføre en sprogtest inden afrejse. Det er blot for, at sprogskolen kan tilpasse undervisningen til dit niveau, så du får det bedste ud af dit ophold. 

Hvor lang tid varer en sprogskole i England?

Hvor lang tid et ophold varer afhænger af, hvilken udbyder du vælger at tage afsted med. Det betyder, at du - i princippet - kan vælge at læse på en sprogskole i England i, der varer i to uger, mens en anden måske varer helt op til 52 uger. Det er vigtigt at pointere, at mange udbydere også udbyder forløb af forskellig varighed. 

Det handler altså i høj grad om, at du skal være helt klar over, hvad det er du vil have ud af opholdet, mens du også skal beslutte dig for, hvor meget tid du vil investere i dit ophold.

Hvad koster et ophold på en sprogskole i England?

Prisen på et ophold på en sprogskole i Englang afhænger - ligesom varigheden - af den enkelte udbyder. Der er selvfølgelig tilmed forskel på prisen alt afhængig af, hvor lang tid du vælger at være afsted. 

Tjek derfor med den udbyder du regner med at tage afsted med for at få den retvisende pris. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Storbritannien
maj 2024
ma
ti
on
to
fr
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9