Vis studentum.dk som: Mobile

EF Sprogkursus i udlandet

EF Education First
2 uger til 52 uger
Engelsk, Fransk, Spansk, Italiensk, Japansk, Kinesisk
Nej
Heltid
Sprogrejse
Australien, Canada, Costa Rica, England, Frankrig, Irland - Vis alle  

Video

         

Om uddannelsen

Sprogkurser i hele verden

Tag et sprogkursus i udlandet med EF Education First!

Kunne du tænke dig at lære et nyt sprog? Den bedste og hurtigste måde at lære et nyt sprog er at rejse til  sprogets hjemland!

EF tilbyder sprogkurser på 44 destinationer rundt om i verden. Kurserne er fleksible med hensyn til længde, og vil begynde hver mandag hele året. Det betyder, at du kan være oppe og køre med et skræddersyet sprogkursus før du ved af det! EF giver dig også mulighed for at tage forberedende TOEFL kurser.

Lær engelsk og oplev din drømmedestination

Hvilke sprog kan læres gennem EF?

EFs sprogkurser tilbydes i hele 16 lande og på 44 destinationer. Du kan vælge mellem følgende syv sprog:

ENGELSK - EF tilbyder engelskkurser i mange forskellige lande, hvor engelsk er modersmålet, heriblandt USA, England, Australien, Sydafrika og Canada. Vælg en spændende by som London eller New York, eller tag til en eksotisk destination som Honolulu eller Singapore.

Engelsk tales af 1,8 milliarder mennesker verden over, og næsten alle internationale konferencer og konkurrencer afholdes på engelsk. Godt kendskab til engelsk vil være en fordel, uanset hvilken karrierevej du vælger sidenhen.

PS: Vidste du, at EF Education First var den officielle sprogskole under OL i Beijing i 2008, hvor vi lærte de frivillige og ansatte engelsk?

SPANSK - Spansk er det tredje største sprog (efter engelsk og mandarin/kinesisk), og det sprog, som flertallet af mennesker rundt om i verden har som modersmål. EF tilbyder spanskkurser i Spanien og i Costa Rica, dvs destinationer, hvor spansk er modersmål. Du vil blive overrasket over, hvor meget spansk du vil lære på ingen tid!

TYSK - Med EF kan du lære tysk i det land, hvor sproget tales til dagligt. Du vil være omgivet af tysktalende 24 timer i døgnet og vil lære sproget super hurtigt! EFs tyske sprogskoler er placeret i Berlin og München, omgivet af museer, gallerier og Tysklands fineste slotte.

FRANSK - EFs franske sprogskoler ligger i Nice og i Paris, to af de smukkeste byer i Frankrig. Over 350 millioner mennesker verden over taler fransk, enten som modersmål eller som andetsprog. Sammen med engelsk er fransk et officielt sprog for FN, IOC (Den Internationale Olympiske Komité) og Den Internationale Røde Kors.

ITALIENSK - Mange synes, ​​at italiensk er det smukkeste sprog i verden, og ofte betragtes det som det primære sprog, der bør anvendes i operaen, i design, i madlavning, og måske vigtigst, i kærligheden! EFs italienske skole ligger i hjertet af Rom, hvilket betyder, at du altid vil være omgivet af folk, der har italiensk som deres modersmål.

JAPANSK - Uanset om du tager din første lektion eller ønsker at udvikle dit japanske til "flydende", er der ingen bedre måde at lære sproget på, end at bo hvor det tales som modersmål, for eksempel i Tokyo. Over 120 millioner mennesker i verden taler japansk - de fleste bor i Japan.

MANDARIN (kinesisk) - Kinesisk er et af verdens ældste sprog, og er i øjeblikket det sprog, der tales af flest mennesker over hele verden. Mange flere taler mandarin/kinesisk end engelsk. Det kinesiske sprog er unikt, men det er slet ikke så svært at lære som mange tror. EFs kinesiske sprogskole er placeret i Beijing.

Sprogkurser-i-udlandet

Skræddersy dit engelsk kursus i udlandet

Når du rejser ud med EF Education First har du mange muligheder for at skræddersy dit engelsk kursus. Du sætter dine mål efter dit nuværende niveau og dine mål, så du har 20, 26 eller 30 lektioner om ugen, og du kan være afsted på sprogskole i udlandet i alt fra 14 dage til 52 uger.

  • Fra 2 uger og op efter
  • Vælg mellem værtsfamilie, kollegium eller campus
  • Gyldigt for alle aldre
  • Alle niveauer (begyndere til avanceret)
  • Hurtig forbedring - læringsgaranti

Kontakt EF Education First allerede i dag og hør mere om dit engelsk kursus på sprogskole!

Lær engelsk og mød mennesker fra hele verden med EF

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

EF Education First tilbyder flere forskellige former for indkvartering under dit sprogskoleophold. Vælg mellem:

Værtsfamilie – Trygt miljø og helt tæt på lokalbefolkningen
EF Education First Campus – Universitetsliv og masser af faciliteter
EF Education First Kollegium – Altid centralt i byen og fleksibel og uafhængig indkvartering
EF Education First International Kollektiv – Mellemtingen mellem en værtsfamilie og et kollegium
Hotel – Højere levestandard og mere privatliv

Kontakt EF Education First for at høre mere om mulighederne netop der, hvor du vil tage dit engelsk kursus!

Pris

Du kan få mere information om priser ved at udfylde skemaet nederst på siden, og du er velkommen til at kontakte os, hvis du mangler inspiration eller har spørgsmål til vores sprogkurser.

Få information

 

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk


Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Zerina
(5)
Sidste sommer var jeg på sprogrejse med EF i Oxford. Jeg havde en fantastisk oplevelse og jeg føler at jeg har fået en masse fordele ud af mit ophold. Du skaber venskaber med folk fra hele verden og du får nogle fantastiske oplevelser alt imens du nyder og lærer meget mere om dit værtsland og dets kultur og livsstil. Jeg har forbedret mine en...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om EF Sprogkursus i udlandet

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 57 evalueringer
Se alle evalueringer