Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Manchester

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Manchester

Video

   

Om uddannelsen

Lær engelsk i Manchester med EF

Lær engelsk i Manchester - byen for musik og sport

Oplev en af Storbritanniens hippeste byer samtidig med, at du tager et engelsk kursus, der med garanti vil bringe dit sproglige niveau til nye højder. På EF's sprogskole i Manchester følger du dit engelsk kursus i en nyrenoveret viktoriansk bygning tæt på parker og universiteter i byens studenterdistrikt. Skolen har egen have, et billiardrum, rummelige klasselokaler og et cafeteria. Du får de bedste rammer for dit engelsk kursus.

Når timerne er slut, er du blot 20 minutters bustur fra centrum i den gamle industrigigant med den imponerende musikhistorie. Her har legender som Oasis og New Order spillet deres første koncerter, og der er stadig gode chancer for at opdage det næste store navn på den internationale musikscene på et af de små lokale spillesteder. Byen er også hjemsted for to af verdens bedste fodboldhold: Manchester United og Manchester City.

Engelsk kurser i Manchester med fremtidsperspektiv

Sprogkurserne i Manchester er oplagte for studerende og andre unge over 25 år, der vil smage på studielivet i Storbritannien og have et engelsk kursus med fremtidsperspektiv. Vælg mellem:

  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelsk kursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF alment engelsk kursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF intensivt engelsk kursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (8 ugers engelsk kursus efterfulgt af 8 - 9 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelsk kursus efterfulgt af 12 ugers praktik)
  • EF CBCP

Via stærke partnerskaber med engelske universiteter og i brancher lige fra medier til marketing giver EF dig et godt udgangspunkt for at forberede til til at studere i England eller få international erfaring, der åbner døre i din karriere.

Overvejer du et engelsk kursus i Manchester? Kontakt EF og få mere infomation om priser og alt det praktiske. Der starter nye hold hver mandag året rundt, og du kan være afsted fra 14 dage til et år!

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller niveauer at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevens niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo i værtsfamilie eller på kollegie i ManchesterPå EF's sprogskole i Manchester kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Manchester. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen neden for og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelsk kurser i Manchester.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget.

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Vinoth Thirru
(5)
Jeg var i Manchester med EF, og jeg havde en fantastisk rejse. jeg har fået nye venner fra udlandet, og har udviklet mig meget i engelsk. Jeg kan helt klart anbefale andre om at tage ud at rejse med EF. Man udvikler sig meget, og bliver mere selvstændig.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Manchester

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer