Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Sprogkursus - Engelsk i Manchester

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Manchester

Video

   

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Lær engelsk i Manchester med EF

Lær engelsk i Manchester - byen for musik og sport

Oplev en af Storbritanniens hippeste byer samtidig med, at du tager et engelskkursus der med garanti vil bringe dit sproglige niveau til nye højder. På EF's sprogskole i Manchester følger du dit engelskkursus i en nyrenoveret viktoriansk bygning tæt på parker og universiteter i byens studenterdistrikt. Skolen har egen gårdhave, et billiardrum, rummelige klasselokaler og et cafeteria. Du får de bedste rammer for dit engelskkursus.

Når timerne er slut, er du blot 20 minutters bustur fra centrum i den gamle industrigigant med den imponerende musikhistorie. Her har legender som Oasis og New Order spillet deres første koncerter, og der er stadig gode chancer for at opdage det næste store navn på den internationale musikscene på et af de små lokale spillesteder. Byen er også hjemsted for to af verdens bedste fodboldhold: Manchester United og Manchester City.

Engelskkurser i Manchester med fremtidsperspektiv

Sprogkurserne i Manchester er oplagte for studerende og andre unge over 25 år, der vil smage på studielivet i Storbritannien og have et engelskkursus med fremtidsperspektiv. Vælg imellem:

  • EF intensivt engelskkursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om ugen)
  • EF alment engelskkursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelskkursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF praktikprogram (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)
  • EF Praktik Plus Program (12 ugers engelskkursus efterfulgt af 12 ugers praktik)

Via stærke partnerskaber med engelske universiteter og i brancher lige fra medier til marketing, giver EF dig et godt udgangspunkt for få international erfaring, der åbner døre i din karriere.

Overvejer du et engelskkursus i Manchester? Kontakt EF og få mere infomation om priser og alt det praktiske. Der starter nye hold hver mandag året rundt, og du kan være afsted fra 2-52 uger. 

Ansøgning og adgangskrav

Det kræver ingen særlige forudsætninger eller et bestemt sprogniveau at tage et sprogkursus i udlandet. Alle vores studerende får taget en individuel sprogtest, som skolerne bruger til at bedømme elevernes niveau. På den måde kan skolen placere eleverne i den rigtige klasse med et passende undervisningsniveau.

Indkvartering

Bo i værtsfamilie eller på kollegie i ManchesterPå EF's sprogskole i Manchester kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsmuligheder.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Manchester. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre EF studerende fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen nedenfor og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og kursustyper i Manchester.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget.

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 1 evalueringer

Vinoth Thirru
(5)
Jeg var i Manchester med EF, og jeg havde en fantastisk rejse. jeg har fået nye venner fra udlandet, og har udviklet mig meget i engelsk. Jeg kan helt klart anbefale andre om at tage ud at rejse med EF. Man udvikler sig meget, og bliver mere selvstændig.
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Manchester

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 1 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Du vil måske også være interesseret i: