Sprogrejse i Brighton

STS Education Group
Sprogkurset kan vare fra 1-4 uger alt afhængig af den pakke du vælger
Nej
Heltid
Sprogrejse
Storbritannien
Kontakt udbyder for information om opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Sprogrejse i Brighton

Sprogrejse i Brighton 

Kreativ, farverig og helt unik. Hver sommer byder Brighton turister og sprogrejseelever velkommen, som gerne vil opleve byens ungdommelige atmosfære og indbydende stemning. Med sin fantastiske strand og festligheder rundt omkring i byen er Brighton den perfekte destination for vores populære sprogrejser – her får du uforglemmelig sommer.

Engelskkursus og sjove aktiviteter

På vores sprogrejser kombineres klasseundervisning med sjove aktiviteter i fritiden. Du går i skole tre timer om dagen, fra mandag til fredag, og har et tætpakket skema med aktiviteter og udflugter i fritiden. I klasseværelset er der fokus på praktiske øvelser i form af gruppeprojekter og rollespil, og da klasserne består af elever fra forskellige lande, får du nye venner fra hele verden, samtidig med at du forbedrer dit engelsk.

Vores sprogkurser i Storbritannien gennemføres af vores partner EC English. EC English har over 50 års erfaring og er akkrediteret af British Council.

Inkluderede aktiviteter

På vores sprogrejser i Brighton indgår ikke bare engelskundervisning, men også masser af sjove aktiviteter for dig og dine nye venner. De engagerede og erfarne ledere står for alle aktiviteter og udflugter under opholdet. Alle aktiviteter arrangeres ikke hver uge, så hvad du når at opleve afhænger af, hvor mange uger du vælger at være der.

Aktiviteterne i hverdagene er skemalagte efter undervisningen, men i weekenderne har vi både halvdagsture og heldagsudflugter. Alle aktiviteter er udformet, så du hele tiden lærer mere engelsk ved at omgås dine nye venner og deltage i forskellige aktiviteter, sjove konkurrencer, tage på udflugter og være med til forskellige sportsevents.

Den første aften, når du ankommer til Brighton, har vi en velkomstaktivitet, hvor du får mulighed for at møde personalet og de andre elever, samtidig med at du får al den information, der skal til for at gøre din gøre din sprogrejse så god som mulig.

Dit sprogkursus med STS

  • Undervisning: 15 timer pr. uge (kan variere, kontakt STS for flere detaljer)
  • Klasse størrelse: Maks. 17 elever pr. klasse, en blanding af internationale studerende fra over 20 lande.
  • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
  • Undervisningsmetode: Vi underviser på alle niveauer, fra nybegyndere til øvede, og underviserne er kvalificerede lærere med akademisk baggrund. De arbejder med varierende læreplaner, som udvikler elevernes færdigheder på deres forskellige niveauer.
  • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
  • Start-test: Alle skal igennem en start-test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
  • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance.

Pris

Priser og ophold

Kontakt udbyder for information omkring pris og ophold. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogrejse i Brighton
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogrejse i Brighton

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sprogrejse i Brighton endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9