Vis studentum.dk som: Mobile

Tag 2 minutter og hjælp vores udbydere med, hvordan de kan forbedre sig selv under COVID-19-krisen. Mange tak! Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Sprogkursus - Engelsk i Cambridge

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Cambridge

Video

   

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

Lær engelsk i Cambridge - Verdens universitetsby

Tag et engelskkursus i Cambridge - Oplev det akademiske historiske vingesus

Med EF har du chancen for at følge i fodsporene på legender som Charles Darwin, sir Isaac Newton og kong George VI, der alle har en fortid som studerende i Cambridge til fælles. Du bliver en del af en stolt akademisk tradition, der går århundrede tilbage allerede fra første dag, du træder ind i den charmerende victorianske bygning, der udgør rammen for EF's sprogskole i Cambridge. Her finder du moderne klasseværelser og studieområder, der er omgivet af et cafeteria og en privat gårdhave med masser af plads til at grille, spille bordtennis og slappe af med dine nye venner.

Når du ikke har travlt med dit sprogkursus, er der masser af tid til at udforske de historiske rammer i Cambridge, hvor centrum byder på efeubevoksede colleges, brolagte gader og charmerende fodgængerbroer. Med de mange studerende i byen er der altid mulighed for at spille fodbold med lokale på universitetsbanerne, falde i intellektuelle diskussioner eller høre live musik på de lokale pubs. Trænger du til luftforandring, så er London blot 50 minutter væk med toget.

Vælg mellem sprogkurser, praktik eller universitetsforberedende studier

På EF's sprogskole i Cambridge kan du vælge mellem en bred vifte af engelskkurser, der skræddersyes til dit niveau. På et intensivt kursus kan du med garanti rykke dig et niveau hver sjette uge. Du har mulighed for at starte hver mandag året rundt og kan være afsted fra 2 - 52 uger. Vælg imellem:

  • EF intensivt engelskkursus (garanteret hurtig sprogforbedring med 32 lektioner om
  • EF alment engelskkursus (all-round sprogkursus med 26 lektioner om ugen)
  • EF grundkursus i engelsk (kombineret engelskkursus og ferie med 20 lektioner om ugen)
  • EF Cambridge Eksamen (intensiv eksamensforberedende kursus med 32 lektioner om ugen)
  • EF Praktik program (6 ugers engelskkursus efterfulgt af 6 ugers praktik)

Har du ambitioner om at studere i den traditionsrige universitetsby? EF tilbyder også engelskkurser på seks eller ni måneder samt de særlige Pre-Masters- og Pre-MBA-studieprogrammer og en lang række andre akademiske eller universitetsforberedende programmer, der sikrer dig en problemfri overgang til universitetet.

Drømmer du om at leve livet som studerende i Cambridge? Kontakt EF i dag og hør mere om dine muligheder!

Indkvartering

Bo på kollegie i Cambridge eller hos værtsfamiliePå EF's sprogskoler i Cambridge og ved Clare College kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Cambridge. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Du får morgenmad og aftensmad hos din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne som er inkluderet i prisen.

EF Kollegie Bo centralt i byen sammen med andre unge fra hele verden. Der er nem adgang til dit kursuscenter med offentlig transport. Det samme er tilfældet for byens shoppingmuligheder, restauranter og sportsfaciliteter. Ofte er der også adgang til WIFI og madplaner på kollegierne. Med denne indkvartering står du selv for alle måltider.

Udfyld formularen nedenfor og hør mere om indkvarteringsmuligheder, priser og engelskkurser i Cambridge.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

EF Internationalt Praktikcertifikat

Vælger du EF Praktik eller EF Praktik Plus programmet vil du ved afslutningen af dit praktikophold modtage et Certificate of International Internship.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Cambridge

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus - Engelsk i Cambridge endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Du vil måske også være interesseret i: