Sprogrejse på Malta

STS Education Group
Sprogkurset kan vare fra 1-4 uger alt afhængig af den pakke du vælger
Heltid
Sprogrejse
Malta
Kontakt udbyder for information om opstart

Fremragende Studievejledning

Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Sprogrejse på Malta

Sprogrejse på Malta 

Malta har længe været et centrum for kulturel udveksling og har lokket rejsende til i flere århundreder. Nu kan du også blive en af dem, som vælger at udforske denne idylliske ø ved at tage hertil på sprogrejse og opleve en uforglemmelig sommer fuld af sol, strandture og nye venner fra hele verden.

Engelsk er et af Maltas to officielle sprog, og derfor er det meget populært at tage hertil for at forbedre sine kundskaber både i skrift og tale, samtidig med at du kan opleve Middelhavets fantastiske klima. Her får du den perfekte blanding af klasseundervisning og et spækket program med aktiviteter og udflugter. Undervisningen forestås af erfarne og kvalificerede lærere, som hjælper dig med at forbedre dit ordforråd, din udtale og kendskab til grammatikken. Sammen med studerende fra hele verden øver du dine sprogkundskaber igennem gruppeøvelser og rollespil i klasseværelset, men også i hverdagssituationer, når du udforsker den smukke ø sammen med de andre studerende og lederne.

Inkluderede aktiviteter

Din sprogrejse til Malta byder på meget mere end bare engelskundervisning! Dine ledere arrangerer masser af skønne udflugter og aktiviteter, så du og dine kursuskammerater kan opleve det bedste af Malta og have det sjovt sammen.Bemærk, at alle aktiviteter sammensættes hver uge, så hvad du når at opleve afhænger af, hvor mange uger du vælger at være der.

Aktiviteterne i hverdagene er skemalagte efter undervisningen, men i weekenderne har vi både halvdagsture og heldagsudflugter. Alle aktiviteter er udformet, så du hele tiden lærer mere engelsk ved at omgås dine nye venner og deltage i forskellige aktiviteter, som for eksempel udflugter, forskellige sportsevents, sjove konkurrencer, karaoke og spændende workshops.

Den første aften, når du ankommer til Malta, har vi en velkomstaktivitet, hvor du får mulighed for at møde personalet og de andre elever, samtidig med at du får al den information, der skal til for at gøre din gøre din sprogrejse så god som mulig.

Dit sprogkursus med STS

  • Undervisning: 15 timer pr. uge (kan variere, kontakt STS for flere detaljer)
  • Klasse størrelse: Maks. 17 elever pr. klasse, en blanding af internationale studerende fra over 20 lande.
  • Niveau: Fra A1 til C2 på CEFR (Common European Framework)
  • Undervisningsmetode: Vi underviser på alle niveauer, fra nybegyndere til øvede, og underviserne er kvalificerede lærere med akademisk baggrund. De arbejder med varierende læreplaner, som udvikler elevernes færdigheder på deres forskellige niveauer.
  • Materiale: Eksklusivt undervisningsmateriale er inkluderet i programafgiften
  • Start-test: Alle skal igennem en start-test, så vi kan finde ud af hvilket niveau eleven er på
  • Diplom: I slutningen af kurset vil du modtage en Academic Report med en vurdering i relation til CEFR samt Certificate of Attendance.

Pris

Priser og ophold

Kontakt udbyder for information omkring pris og ophold. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogrejse på Malta
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

STS Education Group

Norra Hamngatan 36
411 06 Göteborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogrejse på Malta

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sprogrejse på Malta endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9