Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogrejse - Lær fransk i Montpellier

EuroStudy
Efter aftale
Heltid
Sprogrejse
Montpellier
Kontakt for pris og opstart

Om uddannelsen

fransk

Lær fransk i Montpellier

Montpellier - Frankrigs centrum for uddannelse og kultur

​Den smukke by Montpellier, hovedstaden i regionen Languedoc-Roussillon, er en af de største universitetsbyer i Frankrig, da mere end en fjerdedel af byens 260.000 indbyggere er studerende. Montpellier byder på det smukkeste historiske centrum med smalle maleriske gader, elegante overdådige palæer, der kan dateres tilbage til det 16. århundrede, skyggefulde caféer, små hyggelige torve og ikke mindst det mest inspirerende kulturliv. Takket være sine utallige historiske skatte, kaldes byen officielt “Villa d’ Art”. Mange gademusikanter og kunstnere samt en række af berømte festivaler bidrager til byens sprudlende liv. Den tiltalende varme, sydlandske stemning afspejler sig i det daglige liv i byen, og det giver alle besøgende en unik oplevelse.

Montpellier åbner sig som et amfiteater mod det smukke Middelhav, med sine lange sandstrande og laguner med enorme forsamlinger af de vilde lyserøde flamingoer. Takket være den fremragende beliggenhed mellem Provence, Camargue, Cevenner-bjergene og Pyrenæerne, er Montpellier det perfekte startpunkt for en spændende udflugt. Området omkring Montpellier er naturligvis verdenskendt for vinproduktion, og her bliver fremstillet fremragende vine i alle priskategorier.

Klimaet i Montpellier er intet mindre end fremragende. Sommeren varer helt til udgangen af oktober, og man kan endda sidde uden for og drikke kaffe om vinteren, hvis blot solen er fremme på himlen. Solen skinner mere end 300 dage om året, og alene derfor er Montpellier den perfekte destination for en sprogrejse.

Alt i alt er Montpellier en vidunderlig destination, hvis man ønsker at opleve den ægte sydfranske stemning, den fineste kultur og den mest overvældende natur!

Sprogskolen i Montpellier

​Sprogskolen i Montpellier er beliggende på en af byens mest eksklusive adresser på Grand Rue Jean Moulin, i hjertet af Montpelliers historiske bycentrum. Den skønne gade er gågade og fyldt med mange små forretninger, gourmetbutikker og typiske franske caféer. Sprogskolen er beliggende lige over for det imponerende Chamber of Commerce.

Bygningen sprogskolen har til huse i, var tilbage i det 18. århundrede bygget som et privat stilfuldt palæ. Den smukke bygning ses ofte i bøger omhandlende Montpellier, da det med sin storslåede indgang er én af byens flotteste bygninger. Sprogskolen byder på moderne undervisningsfaciliteter bag det antikke ydre, hvor der findes lyse og indbydende klasselokaler med aircondition, computere, trådløst internetadgang, opholdsarealer og meget mere.

Sprogskolens centrale beliggenhed betyder, at du som kursist kun er et par skridt fra de solrige terrasser på “Place de la Comédie”, den centrale plads i Montpellier og dens fascinerende operahus.

Sprogskolen i Montpellier er desuden en af de mest anerkendte og seriøse sprogskoler beliggende i Frankrig, og den har en lang række internationale og nationale anerkendelser bag sig. Sprogskolen modtager året rundt internationale studerende fra hele verden

Info

Aldersgrænse: 12-16 år.
Sprog: Fransk.
Indlogering: Kollegium/Værtsfamilie

Ansøgning og adgangskrav

Aldersgrænsen på denne sprogrejse er 12-16 år. 

Pris

Kontakt for pris. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogrejse - Lær fransk i Montpellier
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EuroStudy

​Amager Strandvej 392
2770 Kastup

 Vis telefonnummer


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogrejse - Lær fransk i Montpellier

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogrejse - Lær fransk i Montpellier endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 4 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
juli 2022
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7