Vrå Højskole - En af Danmarks ældste højskoler

Det vigtigste på Vrå Højskole er fællesskabet, men du vil også møde seriøsitet omkring de forskellige fag vi udbyder. Du vil blive undervist af eksperter indenfor de forskellige emner, men også undervisere med praktisk erfaring. På Vrå Højskole får du ikke blot venskaber for livet, men også så meget ud af dine fag som muligt! Hvert semester justerer vi vores fagudbud, så der er noget for en hver smag, de fleste fag er dog gentagende. 

På et semester i Vrå får du:

 • En varm velkomst
 • Fællesskab og venskab
 • Undervisning af undervisere der brænder for fagene
 • Mad lavet af dygtige kokke morgen, middag og aften
 • Adgang til fitnesscenter i Vrå Idrætscenter
 • Indkvartering på to-mandsværelser med eget bad og toilet. To fire-mandsværelser. Efter aftale, mulighed for enkeltværelse.

Vi har mange forskellige nationaliteter på  skolen og ca. halvdelen af eleverne er internationale. 20+ fag på skemaet og adskillige foredrag inden for emner som musik, medie, fotografi, design, kunst, samfund og bevægelse. Der er plads til 100 højskoleelever ad gangen på skolen, og hver sommer bruger sommerkursisterhøjskolen til alt fra akvarelmaling og fortællekurser, til yoga og vandrekurser.

Mere end 15.000 elever har gået her siden 1872  og vi glæder os til at møde dig – uanset om du bare bliver en times tid, en uge eller et år.


FAQ

 • Hvad er en højskole?
  Højskole er en kostskole for unge over 18 år, hvor du kan fordybe dig i forskellige fag og emner. Højskolen har modsat andre skoler ingen fast pensum og eksamen, men der er mødepligt til undervisningen ligesom du skal deltage i forskellige aktiviteter.

 • Hvem kan komme på højskole?
  Alle kan i princippet komme på højskole, blot du fylder 18 år i løbet af den tid du går her.

 • Hvad kan et højskoleophold bruges til?
  Et højskoleophold kan hjælpe dig med at finde ud af, hvad du vil uddanne dig indenfor. Du kan også se højskolen som et springbræt til eksempelvis at komme ind på Designskole, Musikkonservatoriet, Medie- og journalisthøjskolen eller Kunstakademiet. Flere bruger højskolen til at forbedre sig indenfor en række skolefag.

 • Hvad får jeg personligt ud af det?
  En forandring af din hverdag. En afklaring om din fremtid og en indsigt i dine egne styrker og svagheder. Du lærerr mennesker, du ellers aldrig ville have mødt, og nogle af dem bliver venner for livet Et halvt år, der vil  styrke dig som menneske.

Vis alle uddannelser fra Vrå Højskole

Uddannelser

Kontakt mig

Kom I kontakt med Vrå Højskole
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kategorier

Design

   Mode og Tekstil

Kommunikation og medier

Kreative uddannelser

   Musik
   Kunst
   Fotograf

Naturvidenskab

   Matematik

Sprog og litteraturvidenskab

   Dansk

Kontakt

Vrå Højskole

Højskolevej 1A
9760 Vrå

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Vrå Højskole

Evalueringer

Der er ingen evalueringer af Vrå Højskole endnu. Bliv den første!

Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9