Løb og træning

Vrå Højskole
6 måneder
Heltid
Højskoleophold
Vrå
Kontakt udbyder for mere information

Om uddannelsen

Tag faget 'Løb og træning' som en del af dit højskoleophold 

Mange bruger højskolen som springbræt til at komme ind på drømmeuddannelsen.

På et højskoleophold kan du fordybe dig og nørde igennem i et særligt område som musik, fotografi, design eller kunst – men du har også mulighed for at prøve mange forskellige fag og muligheder af. Du kan sammensætte dit skema, så det passer præcis til dit behov og dine ønsker, hvilket skaber en spændende og fleksibel hverdag. Vælger du at tilmelde dig faget 'Løb og træning' på Vrå Højskole, kan du være sikker på at få hele oplevelsen med! 

Løb og træning

Hvad lærer du om?

Er du interesseret i at kombinere din passion for løb med træning for hele kroppen? I faget “Løb og træning” kan du forbedre dine løbeevner og styrke din kondition. Under faget vil du komme på løbeture af forskellige længder, alt efter dit niveau. Du vil også få mulighed for at styrketræne, så du kan forbedre din almene form og styrke hvor du løber i eget tempo.
Derudover er fagets fokus også at lære om sund og varieret kost, så du kan få mest muligt ud af din træning. Desuden lærer du mere om hvordan du kan få løb og træning ind som en naturlig fast rutine af en travl hverdag. Til sidst er faget en oplagt måde at kombinere både det sociale og det faglige på.

Så hvis du vil forbedre dine løbeevner, styrke din kondition og lære om sund kost og aktiv livsstil, så er faget “Løb og træning” på Vrå Højskole et perfekt valg for dig.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Løb og træning
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Vrå Højskole

Højskolevej 1A
9760 Vrå

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Løb og træning

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Løb og træning endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9