Smykkeværksted

Vrå Højskole
6 måneder
Heltid
Højskoleophold
Vrå
Kontakt udbyder for mere information

Om uddannelsen

Tag faget 'Smykkeværksted' som en del af dit højskoleophold 

Mange bruger højskolen som springbræt til at komme ind på drømmeuddannelsen.

På et højskoleophold kan du fordybe dig og nørde igennem i et særligt område som musik, fotografi, design eller kunst – men du har også mulighed for at prøve mange forskellige fag og muligheder af. Du kan sammensætte dit skema, så det passer præcis til dit behov og dine ønsker, hvilket skaber en spændende og fleksibel hverdag. Vælger du at tilmelde dig faget 'Smykkeværksted' på Vrå Højskole, kan du være sikker på at få hele oplevelsen med! 

Smykkeværksted

Hvad lærer du om?

I smykkeværkstedet bliver det muligt at lave sin egen ring. Her skal du lære at lodde og lave indfatninger med sten. Der findes mange muligheder også at lære at lave kæder – f.eks. kongekæder og mere forsimplede udgaver – som består af mange små sammensatte led i bestemte mønstre. Ligeledes prøver du kræfter med at støbe et vedhæng – efter eget design. Det kræver tålmodighed at arbejde med ædelt materiale og finpudse detaljer. Men arbejdet er det hele værd, når man sidder med det færdige resultat. Du lærer bl.a. at arbejde med forskellige materialer til produktion af forskellige typer af smykker. 

Din underviser

Dorthe Kjærgaard er uddannet folkeskolelærer fra Århus Fællesseminarium med billedkunst og kristendom som linjefag. Efterfølgende har hun taget Diplomuddannelse i Billedkunst. Hun har beskæftiget sig med kunst, siden hun selv var på højskole i det forrige århundrede, – både som underviser og udøvende kunstner. Dorthe har været ansat på højskolen siden foråret 2021, og underviser blandt andet i Keramik og Eksistens.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Smykkeværksted
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Vrå Højskole

Højskolevej 1A
9760 Vrå

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Smykkeværksted

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Smykkeværksted endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9