6 måneder
Heltid
Højskoleophold
Vrå
Kontakt udbyder for mere information

Om uddannelsen

Tag faget 'Keramik' som en del af dit højskoleophold 

Mange bruger højskolen som springbræt til at komme ind på drømmeuddannelsen.

På et højskoleophold kan du fordybe dig og nørde igennem i et særligt område som musik, fotografi, design eller kunst – men du har også mulighed for at prøve mange forskellige fag og muligheder af. Du kan sammensætte dit skema, så det passer præcis til dit behov og dine ønsker, hvilket skaber en spændende og fleksibel hverdag. Vælger du at tilmelde dig faget 'Keramik' på Vrå Højskole, kan du være sikker på at få hele oplevelsen med! 

Keramik

Hvad lærer du om?

Vrå Højskole har et keramikværksted med gode værkstedspladser, drejeskiver og ovne. Her får du muligheden for at gå hele vejen fra det rå ler til en færdig krukke, kop, fad eller skulptur. Faget er for dig, der aldrig har haft ler imellem hænderne – og for dig, der er erfaren med drejeskive og formgivning. Keramik er hot og har fået et sandt comeback. Arbejdet med leret er kommet for at blive. Det er måske ikke så underligt, når man tænker på, at ler er det første materiale mennesket forædlede gennem en kemisk proces, til det vi kender som keramik. Ler er et dragende materiale, og det giver dig utallige muligheder for, at du kan være medskaber af det færdige produkt.

Keramik vil veksle mellem bundne opgaver og frie opgaver, holdundervisning og selvstændigt arbejde. Du vil få vejledning og feedback ud fra der, hvor du er, og hvor du ønsker at arbejde dig henimod med leret og formprocessen.

Specifikt indhold: 

  • Modellering
  • Drejning
  • Kvætsning
  • Pladeteknik
  • Dekorering
  • Glasur
  • Brænding i elovn og rakubrænding

Hvem kan deltage?

Det kræver ingen forudgående kunnen for at deltage, så du kan både være nybegynder, let øvet og øvet. Du kan sammen med de andre elever i keramik være med til at præge undervisningen med dine egne ideer og input.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Keramik
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Vrå Højskole

Højskolevej 1A
9760 Vrå

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Keramik

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Keramik endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9