Psykologi

Vrå Højskole
6 måneder
Heltid
Højskoleophold
Vrå
Kontakt udbyder for mere information

Om uddannelsen

Tag faget 'Psykologi' som en del af dit højskoleophold 

Mange bruger højskolen som springbræt til at komme ind på drømmeuddannelsen.

På et højskoleophold kan du fordybe dig og nørde igennem i et særligt område som musik, fotografi, design eller kunst – men du har også mulighed for at prøve mange forskellige fag og muligheder af. Du kan sammensætte dit skema, så det passer præcis til dit behov og dine ønsker, hvilket skaber en spændende og fleksibel hverdag. Vælger du at tilmelde dig faget 'Psykologi' på Vrå Højskole, kan du være sikker på at få hele oplevelsen med! 

Psykologi

Hvad lærer du om?

Formålet er at introducere eleverne til almenpsykologi. Der undervises med et fokus på, klassiske og moderne psykologiske teorier om det menneskelige sind og praksisser i relation til elevernes eget liv og perspektiv. Undervisningen dækker en bredde af psykologiske paradigmer og perspektiver som vil arbejdes med gennem oplæg, tekstlæsning, opgavearbejde med mere. Psykologien er et felt som er fyldt med dualisme og modsætninger som for eksempel individ-kultur, sjæl-legeme, kvantitativ-kvalitativ og så videre. Gennem de seneste århundreder siden psykologiens udspring har den fået adskillige forgreninger og en specifik definition af hvad psykologi er findes som sådan ikke endegyldigt, men kan indskærpes til at være læren om det menneskelige sind og hvordan dette fungerer både neurologisk, kognitivt og socialt.

I faget 'Psykologi' er fokus psykologiens grundlæggende problemer og spørgsmål såsom: Hvad er psyken? Hvad er menneskesindet og hvordan fungerer det? Hvad er psykologi egentlig? 

Specifikt indhold: 

  • Diagnosekulturen
  • True Crime person analyse
  • Angst
  • Psykologisering af almen-tilstand
  • Forskning og Danmarks håndtering af psykisk sygdom

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Psykologi
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Vrå Højskole

Højskolevej 1A
9760 Vrå

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Psykologi

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Psykologi endnu. Bliv den første!
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9