Højskoleophold

Psykologi

Vrå Højskole, i Vrå
Længde
6 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
6 måneder
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Video

Om uddannelsen

Psykologi

I Psykologi undersøger vi det menneskelige sind.

Formålet er at introducere eleverne til almenpsykologi. Der undervises med et fokus på, klassiske og moderne psykologiske teorier om det menneskelige sind og praksisser i relation til elevernes eget liv og perspektiv.

Undervisningen dækker en bredde af psykologiske paradigmer og perspektiver som vil arbejdes med gennem oplæg, tekstlæsning, opgavearbejde med mere.  

Psykologi

Hvad lærer du om?

Psykologien er et felt som er fyldt med dualisme og modsætninger som for eksempel individ-kultur, sjæl-legeme, kvantitativ-kvalitativ og så videre. Gennem de seneste århundreder siden psykologiens udspring har den fået adskillige forgreninger og en specifik definition af hvad psykologi er findes som sådan ikke endegyldigt, men kan indskærpes til at være læren om det menneskelige sind og hvordan dette fungerer både neurologisk, kognitivt og socialt.

I faget Psykologi vil vi undersøge psykologiens grundlæggende problemer og spørgsmål såsom: Hvad er psyken? Hvad er menneskesindet og hvordan fungerer det? Hvad er psykologi egentlig? Vi vil kigge tilbage til psykologiens udspring i 1800-tallet og helt frem til i dag, for at forsøge at forså og måske finde nogle svar på spørgsmål som disse.

Undervisningen dækker en bredde af psykologiske paradigmer og perspektiver der vil blive arbejdet med gennem oplæg, tekstlæsning, opgavearbejde med mere. Undervisningen vil i høj grad bygge på diskussion og fordybelse i emnerne for en større fælles forståelse for psykologiske fænomener og teorier i relation til elevernes liv.

Der veksles mellem teoretisk, praktisk og reflektorisk undervisning.  

Eksempler på temaer vi kommer omkring; Diagnosekulturen, True Crime person analyse, Angst, psykologisering af almen-tilstand, forskning og Danmarks håndtering af psykisk sygdom. Eleverne har desuden mulighed for at komme med input og ønsker til temaer.

Pris

2.050,00 kr. pr. uge, inkl. kost og logi. 

Hele opholdet: 45.100 kr. studietur.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Psykologi
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Vrå Højskole
Højskolevej 1A
9760 Vrå

Det vigtigste på Vrå Højskole er fællesskabet, men du vil også møde seriøsitet omkring de forskellige fag vi udbyder. Du vil blive undervist af eksperter indenfor de forskellige emner, men også undervisere med praktisk erfaring. På Vrå Højskole får du...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret