Højskoleophold

Digitalfoto med portrætteknik

Vrå Højskole, i Vrå
Længde
6 måneder
Pris
56.375 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
14 januar, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
6 måneder
Pris
56.375 DKK inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
14 januar, 2024 Se detaljer
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Video

Startdato

1 tilgængelig startdato

14 januar, 2024

  • Holdundervisning
  • Vrå

Om uddannelsen

Digitalfoto

Digitalfoto tager dig med i fotostudiet

I faget Digitalfoto og portræt teknik, vil vi fokusere på at tage portrætfotos af mennesker både i naturen og i fotostudiet. Du behøver ikke kunne bruge et digitalkamera for at deltage, vi lærer det hele fra bunden.

Du vil få mulighed for at prøve mange forskellige teknikker og bruge de nyeste digitale teknologier. Vi arbejder med forskellige typer af lys, såsom studioflash, high-speed-sync, LED-lys og reflektionsteknikker, både i fotostudiet og på smukke locations i naturen.

En anden vigtig ting, vi vil tage fat i, er at skabe tillid og ro mellem fotografen og modellen. Dette gælder uanset om du fotograferer børn, unge eller ældre. Det er vigtigt at opbygge en positiv og afslappet stemning og at indgå en kontrakt og forventningsafstemning med den person, du skal portrættere. Du vil også lære, hvordan du sætter det rigtige lys for at få personen til at se bedst muligt ud.

Du lærer om

I dette fag underviser vi også i Adobe Photoshop og Lightroom Classic. Du vil lære at redigere og forbedre dine portrætfotos ved hjælp af disse professionelle fotoredigeringsværktøjer. Du vil lære at justere lys, farver, kontrast og andre elementer for at skabe det perfekte portræt. Du vil også lære at organisere og administrere dine fotos med Lightroom Classic, så du kan holde styr på dine billeder og nemt finde frem til dem igen, når du skal bruge dem. Alt i alt vil du få en grundig indføring i brugen af Adobe Photoshop og Lightroom Classic, så du kan tage dit portrætfotografi til et helt nyt niveau.

Du vil lære om de forskellige kameraelementer og -funktioner, såsom lukker, blænde, ISO og hvidebalance, og hvordan du kan styre dem for at opnå det ønskede resultat i dit portrætfotografi.

Du vil også lære om forskellige fotokompositionsmetoder og -teknikker, såsom reglen om tredjedele, linjer, dybdeskarphed og perspektiv. Du vil lære, hvordan du kan anvende disse metoder og teknikker for at opnå harmoniske og indbydende portrætter, der fanger modellens personlighed og udtryk.

Alt i alt vil du få en omfattende indføring i portrætfotografering, herunder brugen af professionelle fotoredigeringsværktøjer, fotokomposition og forståelse af, hvordan et digitalt kamera fungerer. Vi glæder os til at lære dig alt om digitalfoto med portrætteknik på Vrå Højskole!

Ansøgning og adgangskrav

Alle er velkomne på dette fag, uanset om du har erfaring med fotografering eller ej. Du kan medbringe dit eget kamera, men Vrå Højskole har også et stort udvalg af kameraer, der kan lånes. Derudover er der også et stort fotostudie og et mørkekammer til rådighed, samt en række gamle kameraer, som du kan benytte dig af. Skolen ligger tæt på Vesterhavet og kysten, så der er mange muligheder for at lege med fotografiet og tage fantastiske portrætfotos i det nordjyske lys. Hvis du vil lære om portrætfotografering og forbedre dine digitale færdigheder, så er dette faget for dig.

Pris

2.050,00 kr. pr. uge, inkl. kost og logi. 

Hele opholdet: 45.100 kr. studietur.

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Digitalfoto med portrætteknik
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Vrå Højskole
Højskolevej 1A
9760 Vrå

Det vigtigste på Vrå Højskole er fællesskabet, men du vil også møde seriøsitet omkring de forskellige fag vi udbyder. Du vil blive undervist af eksperter indenfor de forskellige emner, men også undervisere med praktisk erfaring. På Vrå Højskole får du...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret