Vis studentum.dk som: Mobile

HHX - Handelsgymnasiet

Tradium
3 år
SU-godkendt
Heltid
Gymnasial uddannelse
Randers
august 2019

HHX - Handelsgymnasiet

Bliv student på Handelsgymnasiet Randers eller Mariagerfjord

Hvilken vej vil du gå efter Folkeskolen? En studentereksamen fra Handelsgymnasiet Randers eller Mariagerfjord giver dig et solidt fundament for din videre uddannelse og karriere. Det gælder uanset om du endnu ikke har kredset dig ind på, hvad du drømmer om at arbejde med, eller du måske allerede har gjort dig tanker om din fremtid.

Med en HHX får du en gymnasial uddannelse på tre år, hvor fokus er på at klæde dig på til fremtidens arbejdsmarked. Undervejs bliver der lagt vægt på faglighed, studiekompetence, innovation, sprog og international viden i tæt samspil med erhvervslivet. Det gør Handelsgymnasiet til det oplagte valg for dig, der overvejer en karriere inden for områder som økonomi, jura, psykologi, it, ledelse, sprog eller markedsføring og handel.

Tag tre år på Handelsgymnasiet Randers eller Mariagerfjord

Vælg mellem tre studieretninger på HHX

En studentereksamen fra Handelsgymnasiet Randers eller Mariagerfjord består af obligatoriske fag, valgfag og din studieretning. Det første halve år gennemfører du et grundforløb med fag som dansk, engelsk, matematik, samfundsfag og virksomhedsøkonomi. Sprog og kultur, IT, international økonomi, innovation og iværksætteri indgår også i grundforløbet. Det giver dig et fagligt fundament og grundlaget for at vælge din studieretning blandt tre mulige:

  • Økonomi  - for dig, der kan lide at arbejde med tal, økonomiske analyser og statistik. Studieretningen har to linjer: Finans og Samfundsøkonomi
  • Marketing - for dig, der brænder for salg, afsætning, reklame og virksomhedsøkonomi i Danmark og i udlandet. Studieretningen har fire linjer: Marketing, Innovation, International økonomi og Sport Leadership
  • International - for dig, der vil have et internationalt perspektiv og sprog som en bærende del af din studentereksamen. Studieretningen har tre linjer: Handel og kultur, Sprog og Global Studies

Studieture er en væsentlig del af undervisningen på den internationale studieretning. Det gælder særligt for Global Studies linjen, der kun udbydes på Handelsgymnasiet Mariagerfjord. Her foregår en stor del af undervisningen desuden på engelsk. Du lærer derfor at begå dig i en globaliseret verden.

Optagelse på HHX

For at blive optaget på en gymnasial uddannelse, skal du have afsluttet 9. klassetrin i folkeskolen eller haft anden undervisning, der svarer til folkeskolens 9. klasse, og søge optagelse i direkte forlængelse af 9. eller 10. klasse. Du skal også have haft prøveforberedende undervisning i tysk eller fransk.

Der er forskellige krav, alt efter om du afslutter med 9. eller 10. klasse.

Kort op Handelsgymnasiet på Tradium

Tag din HHX i Randers eller Hobro på TradiumHandelsgymnasiet Randers ligger centralt på Rådmands Boulevard, mens Handelsgymnasiet Mariagerfjord ligger centralt i Hobro. Begge steder bliver du en del af et aktivt studieliv med masser af sociale aktiviteter og et spændende undervisningsmiljø med afvekslende studieformer, gæstelærere, studieture og meget andet. Det er basen for tre år med fuld fart på, der udvikler dig fagligt og giver dig venner for livet.  

Som elev på HHX i Randes kan du få elitesport på skoleskemaet og kombinere seriøs skolegang med, at du dyrker din favoritsport på højt niveau på Randers ElitesportsCollege. Ved siden af undervisningen får du teknisk, fysisk og mental træning af professionelle trænere og udvikle dine i forvejen gode evner inden for fx håndbold, fodbold, basketball eller atletik. Bor du langt væk, har du mulighed for at bo i den nyopførte collegebygning ved Arena Randers.

Forespørgsel efter information

 

Kontaktinformation til Tradium

Tradium

Vester Allé 26
8900 Randers C

 Vis telefonnummer
www.tradium.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HHX - Handelsgymnasiet

Tilmeld dig vores nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HHX - Handelsgymnasiet endnu. Bliv den første!