Frederik Khalil, Kunderådgiver, PFA Pension

Frederik sidder som kunderådgiver i rådgivningscenteret i PFA Pension, hvor han beskæftiger sig med en bred vifte af forskellige opgaver. 

PFA Pension
Kunderådgiver
  • Frederik Khalil
  • 24 år
  • Ansat siden 2017
  • STX og Finanselev

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg sidder i rådgivningscenteret i her i PFA, hvor jeg beskæftiger mig med alt fra de simpleste opgaver til opgaver, der udfordrer mig. Så arbejdsdagen er blandet godt sammen med forskellige opgaver, og det gør det derfor altid spændende at møde op på arbejde. Jeg skal ned og sidde i Sundhedscenteret i 6-8 uger, så der er også rigtig meget fleksibilitet efter uddannelsen, så du kan prøve forskellige afdelinger i PFA.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

De mest spændende og udfordrende opgaver er nok, når jeg talrer med en kunde, der vil gennemgå sin pension fra A-Å. Det er i de kald, at jeg virkelig får en god dialog med kunden, og jeg bruger alle mine kompetencer, da jeg kommer hele vejen rundt om deres pension. 

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

Da uddannelsen hovedagligt er bygget op omkring teori, jeg lærer og efterfølgende bruger i praksis, bruger jeg faktisk min uddannelse hver dag, når jeg taler om pension med vores kunder. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos PFA Pension?

1. At PFA giver værdi til deres kunder vægter utroligt højt for mig. Jeg synes, at det er fedt, at vi ikke har investorer, som vi skal give penge tilbage hvert år, men dermed kan bruge dem på vores kunder i stedet for. 

2. At der er meget fleksibilitet, så det er muligt at komme rundt i de andre afdelinger og få et afbræk af sin hverdag.

3. Fællesskabet i PFA er virkelig godt. Vi har mange forskellige klubber, som man kan melde sig ind i, og de laver en masse aktiviteter, så der er noget for alle.

  • Hvorfor er PFA Pension en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

Da jeg søgte som finanselev, synes jeg, at det var rigtig fedt, at der ingen investorer var bag virksomheden, og at PFA er så stort et firma, som er førende inden for pensionsbranchen.

Læs mere om PFA Pension

Mød andre kandidater fra PFA Pension


Annoncer