Louise Carlsen, Kunderådgiver, PFA Pension

Louise sidder som kunderådgiver hos PFA Pension i Rådgivningscentret, hvor de besvarer opkald og mails med kundernes forskellige spørgsmål.

PFA Pension
Kunderådgiver
  • Louise Carlsen
  • 20 år
  • Ansat siden 2017
  • HHX og Finanselev

  • Kan du kort beskrive det forretningsområde, du beskæftiger dig med og dine primære arbejdsopgaver?

Jeg afsluttede HHX i 2017 og gik direkte videre som finanselev i PFA Pension. Jeg sidder i dag som kunderådgiver i Rådgivningscentret og afslutter den toårige finanselevuddannelse næste år.

Jeg arbejder til dagligt i PFA’s Rådgivningscenter, hvor vi besvarer indgående opkald og mails. Kunderne ringer ind og stiller os en masse forskellige spørgsmål - det kan være alt fra oplysninger om deres policenummer til behovsafdækning på forsikringer samt udbetaling af pension. I rådgivningscenteret bliver vi generalister og får dermed en bred viden inden for pension, hvilket gavner det forløb, vi er igennem på skolen.

  • Hvad er de mest spændende og udfordrende opgaver i dit job?

Jeg kan godt lide, når vores kunder ringer og skal bruge en omfattende rådgivning, fx om deres forsikringer. Det er her, at jeg virkelig føler, at jeg kan hjælpe og bliver sat prøve som rådgiver. 

Det er også et udfordrende arbejde, da det som sagt er indgående opkald, hvilket betyder, at jeg ikke ved, hvad kunderne ringer ind med. Jeg lærer derfor hele tiden noget nyt, fordi jeg skal finde svar på deres henvendelse - uanset hvad det drejer sig om.

  • Hvordan bruger du din uddannelse i din nuværende stilling?

I Rådgivningscentret skal jeg vide lidt om meget. Det betyder, at vi bruger vores viden fra skolen hver dag og på den måde omsætter det teoretiske til praktisk viden. 

  • Hvad er de tre vigtigste ting for dig i dit arbejde hos PFA Pension?

1. At vi har daglig kundekontakt og prioriterer god service og rådgivning

2. At jeg udvikler mig hele tiden og lærer noget nyt i mit arbejde

3. At jeg har fantastiske kollegaer.

  • Hvorfor er PFA Pension en attraktiv virksomhed for dig at arbejde i? 

PFA er en attraktiv virksomhed for mig at arbejde i, fordi det er et selskab med rig mulighed for udvikling. Om du vil være rådgiver eller have en lidt mere administrativ arbejdsform, så er der mulighed for at udvikle dig i lige den retning, du ønsker.

Læs mere om PFA Pension

Mød andre kandidater fra PFA Pension


Annoncer