Vis studentum.dk som: Mobile

HHX – 2-årig

Aalborg Handelsskole
2 år
Ja
Heltid
Gymnasial uddannelse
Aalborg
August

Om uddannelsen

hhx

2-årig HHX - intensivt forløb

Brænder du for business, økonomi og det internationale område? Den nye 2-årige HHX er for dig, der er mellem 18-30 år, og som gerne vil tage en studentereksamen fra Handelsgymnasiet på kun 2 år. Forløbet giver dig mulighed for at læse sammen med jævnaldrende, der har samme livserfaring og høje ambitioner for fremtiden.

Da uddannelsen er et komprimeret forløb af den 3-årige HHX-uddannelse med fag på høje niveauer, skal du være ambitiøs og motiveret for at tage en intensiv gymnasieuddannelse. Til gengæld giver det 2-årige uddannelsesforløb dig adgang til alle videregående uddannelser på lige fod med den 3-årige HHX.

Din studieretning

På den 2-årige HHX får du en målrettet studieretning med fokus på økonomi, marketing og strategi. Her vil du møde nogle af de fag, der karakteriserer Handelsgymnasiet. Det gælder fag som fx Afsætning, International Økonomi,
Virksomhedsøkonomi og Erhvervsjura. Det 2-årige uddannelsesforløb er derfor oplagt, hvis du drømmer om at videreuddanne dig inden for økonomiske uddannelser, marketing, jura etc.

Dine studieretningsfag er:

  • Virksomhedsøkonomi A
  • Afsætning A

Adgang til videregående uddannelser

Med studieretningen fra den 2-årige HHX får du adgang til mange videregående uddannelser.

Ansøgning og adgangskrav

For at blive optaget på den 2-årige HHX skal du som udgangspunkt være mellem 18-30 år. Du skal samtidig være erklæret uddannelsesparat, og have bestået 9. og evt. 10. klassesprøven.

Med udgangspunkt i dit eksamensbevis og en individuel samtale, vil du blive tilbudt en optagelsesprøve, hvis vi finder det nødvendigt.

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om HHX – 2-årig

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af HHX – 2-årig endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: