Vis studentum.dk som: Mobile

COVID-19 - Er dit studievalg blevet påvirket? Svar på 3 lynhurtige spørgsmål

Handelsuddannelsen

Aalborg Handelsskole
3-4 år
Ja
Heltid
Erhvervsuddannelse
Aalborg
Kontakt for startinformation

Om uddannelsen

handelsuddannelsen

Tag handelsuddannelsen på Aalborg Handelsskole

Indkøb, salgsmetoder, personaleadministration, handel på tværs af grænser, ekspedition, markedsføring, forhandling, varetransport...

Med handel som uddannelsesretning kommer du til at arbejde bredt og med både små og store virksomheder – alt afhængig af hvilken type virksomhed du får elevplads i.

Dit udbytte

Uddannelsen giver en grundlæggende viden om handel med varer i store partier, og du lærer at repræsentere en virksomhed som mellemhandler mellem den og dens kunder. En vigtig del af arbejdet går ud på at forhandle en god pris, så varen kan sælges videre med fortjeneste. Derfor lærer du også at indhente tilbud, sammenligne priser og kvaliteter samt at indkøbe varerne i passende mængder.

To retninger inden for handel

Du kan vælge mellem følgende retninger inden for handel på hovedforløbet:

Hovedspor 

Hovedsporet er for dig, der ønsker at tage den traditionelle handelsuddannelse med speciale inden for salg, indkøb eller logistik.

En vigtig del af arbejdet inden for handel går ud på at være med til at skabe værdi for virksomhedens produkter og services, så de kan sælges videre med fortjeneste. Derfor lærer du at indhente tilbud, sammenligne priser og kvaliteter, arbejde med logistik samt indkøbe varer i passende mængder. Lyder dette som noget for dig? Uddannelsen er målrettet virksomheder med en salgs-, indkøbs- eller logistikfunktion – f.eks. produktions-, engros- eller import/eksport virksomheder.

I løbet af din skoleperiode får du en række salgs-, indkøbs-, og logistikorienterede fag som f.eks. personligt salg og markedsføring, leverandørevalueringer og forhandlingsteknik samt optimeringsværktøjer, som f.eks. lean og lageroptimering.

Akademispor

Akademisporet er oplagt for dig, der gerne vil tilegne dig ekstra viden, og som ønsker at gå i dybden med handelsuddannelsens fag.Har du lyst til at have kundekontakt, arbejde med kreative markedsideer, optimere virksomhedens Supply Chain eller effektivisere virksomhedens indkøb? Og planlægger du allerede nu, at du på sigt vil læse videre og måske blive leder? Så er handelsuddannelsen med akademisporet noget for dig!Hvis du vælger akademisporet, får du fagene på højere niveauer. Det kan du bruge til hurtigere at komme videre med fx en akademiuddannelse eller måske en HD.

Ansøgning og adgangskrav

For at begynde på hovedforløbet skal du have en uddannelsesaftale med en virksomhed. Derudover skal du have gennemført grundforløbet og følgende grundfag:

  • Dansk (niveau C)
  • Engelsk (niveau C)
  • Erhvervsøkonomi (niveau C)
  • Informationsteknologi (niveau C)
  • Afsætning (niveau C)

Du skal sammenlagt have opnået et gennemsnit på karakteren 2 i ovenstående fag og have bestået grundforløbsprøven.

Du kan også begynde på hovedforløbet, hvis du har taget en gymnasial eksamen og samtidig afsluttet et EUS 5 eller 10 ugers forløb (også kaldet HGS-forløb). Du skal dog stadig have en uddannelsesaftale med en virksomhed.

Få information

 

Kontaktinfo

Aalborg Handelsskole

Strandvejen 25
9000 Aalborg

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Handelsuddannelsen

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Handelsuddannelsen endnu. Bliv den første!
Åbent hus
juni 2020
ma
ti
on
to
fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12

Du vil måske også være interesseret i: