Årets Studieby 2020: Se Danmarks 10 bedste studiebyer

Er du i gang med at overveje, hvor du gerne vil læse din kommende uddannelse? På studentum.dk har vi kåret Danmarks bedste studiebyer for at hjælpe dig med at træffe det rette valg af din kommende studieby. Se vinderen her! 

årets studieby 2020

Er du i gang med at overveje, hvor du gerne vil læse din kommende uddannelse? Har du svært ved at finde ud af, hvilken studieby, der passer bedst til dig? På studentum.dk har vi kåret Danmarks bedste studiebyer for at hjælpe dig med at træffe det rette valg af din kommende studieby. København vinder titlen som Årets Studieby 2020 - se resten af top 10 nedenfor og bliv klogere på dine muligheder!

På studentum.dk ved vi alt om, hvor svært det kan være at vælge ens kommende studieby. Derfor har vi foretaget en landsdækkende studieundersøgelse blandt unge i Danmark for at blive klogere på, hvad der er vigtigt, når det kommer til dit valg af kommende studieby. Undersøgelsen viste, at de parametre som unge prioriterer højest er: Karrieremuligheder, Faglighed, Tryghed, Billig bolig, Studiejobs, Byens omdømme, Sport & fritid og Byliv. Jeres svar har vi brugt til rangere studiebyerne og således fundet frem til Danmarks bedste studiebyer 2020. Læs mere om undersøgelsen her.

Top 10: Danmarks bedste studiebyer

1. København

2. Aarhus

3. Aalborg

4. Herning

5. Sønderborg

6. Skive

7. Viborg

8. Silkeborg

9. Kolding

10. Roskilde

Læs mere om Danmarks bedste studiebyer

Vil du gerne vide mere om Danmarks bedste studiebyer 2020? Her kan du klikke dig ind og læse mere om, hvad byerne scorer højt på, og hvad de kan tilbyde dig som studerende: 


  Om undersøgelsen | Årets studieby 2019 | English version


Annoncer