Viser 1-20 af 48
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 48
1
2
3

Esbjerg

Bliv klar til fremtiden i Esbjerg

Hvis du går og drømmer om at tage en videregående uddannelse, hvorfor så ikke gøre det i Esbjerg? Her har du mere end 60 videregående uddannelser at vælge mellem fordelt på forskellige uddannelsesinstitutioner rundt omkring i byen.

Der kommer desuden løbende nye uddannelser til byen, så uddannelsesudbuddet forbedres og det samme gør mængden af studerende i byen. Så foruden de gode uddannelsesmuligheder er der også rig mulighed for at etablere et godt netværk af ligesindede i studiebyen i Sydvestjylland.

Hvad kan man studere i Esbjerg

Der findes som sagt et væld af videregående uddannelser at vælge mellem i Esbjerg. Blandt nogle af dine muligheder kan nævnes:

  • Cand.merc.
  • Datamatiker
  • Finansøkonom
  • Kemi og bioteknologi, diplomingeniør
  • Multimediedesigner
  • Pædagog
  • Socialrådgiver.

Dette er som sagt blot et udpluk af dine muligheder for at finde en videregående uddannelse i Esbjerg. Byen huser nemlig både bacheloruddannelser, kandidatuddannelser, erhvervsakademiuddannelser og professionsbacheloruddannelser. Der er dermed noget for enhver smag, og du burde også kunne finde en uddannelse, der rammer dine interesser.

Foruden det nævnte er der også gode muligheder for at finde en ungdomsuddannelse i Esbjerg, for eksempel i form af en gymnasial uddannelse eller en erhvervsuddannelse.

Få energi til hverdagen i Esbjerg

Hvis du vælger Esbjerg som din kommende studieby, er der også gode muligheder for at finde noget at lave, når skemaet på studiet har et par huller. Blandt andet har Esbjerg mange kulturelle tilbud, der spænder lige fra koncerter og teater til biografture og stand-up.

Hvis du derimod trænger til sport og motion er der også gode muligheder for dette i Esbjerg. Foreningslivet i området er nemlig rigt, og der er et væld af sportsgrene at vælge imellem. Dette gælder uanset om du er til holdtræning eller foretrækker at træne alene. En oplagt mulighed for at få et break fra studierne og få fornyet energi.

En by med plads til oplevelser og byliv

Hvis du derimod mangler noget at lave i weekenden, så har Esbjerg også her en masse at byde på. Der er gode muligheder for oplevelser og gåture, og hvis den skal have lidt ekstra gas kan du opleve fest og farver i byens alsidige natteliv.

Hvis garderoben trænger til at bliver opdateret, og du trænger til lidt selvforkælelse, er der også et stort udvalg af butikker i Esbjerg. Blandt dine muligheder for shopping kan blandt andet nævnes BROEN Shopping, Esbjerg City - eller Esbjerg gågade - og Esbjerg Storcenter. Uanset hvor du vælger at shoppe kan I alle steder tage et lille hvil og nyde en kop kaffe, lade batterierne op med en hyggelig brunch eller slutte indkøbene af med en lækker frokost.

Esbjerg har med andre ord noget for enhver smag, uanset om vi snakker uddannelse, shopping, oplevelser eller lignende. Du skal i hvert fald ikke være bange for, at du kommer til at kede dig, hvis du vælger Esbjerg som studieby.

Tag din videregående uddannelse i Esbjerg

Leder du efter din kommende uddannelse og måske din kommende studieby? Gå på opdagelse i listen ovenfor, hvor vi præsenterer dig for videregående uddannelser i Esbjerg. Her kan du klikke ind og læse mere om den enkelte uddannelse, hvor du også kan tage kontakt til udbyderen af uddannelsen.

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Esbjerg
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7