"Jeg vil gerne arbejde for en NGO"

Kommunikation på AAU

Line, 23 år.

Hvilken uddannelse går du på?

"Jeg læser Kommunikation på 7. semester"

Hvorfor valgte du den uddannelse?Kommunikationsuddannelse på AAU

"Jeg har altid godt kunne tænke mig at arbejde med kommunikation. Også har jeg forsøgt at strikke mig efter, hvor jeg vil hen. Jeg har gået på CBS indtil nu, og så ville jeg gerne prøve noget, der forhåbentlig var lidt mere praktisk - lidt mere “rigtig kommunikation”. Så det var derfor jeg tog den her."

Hvad er godt eller spændende ved den uddannelse?

"Jeg synes den er meget bred, og den kommer ind på mange forskellige emner inden for kommunikation. Og stadig indeholder den noget, som jeg kan se mig selv arbejde med på et senere tidspunkt. Også synes jeg, at det virker rigtig godt med den måde der undervises på her og den måde det hele gribes an på."

Er der noget man skal være specielt opmærksom på, når man starter? Nogle udfordringer?

"Sådan rent studiemæssigt ville det have været rart med noget mere introduktion. Men sådan tror jeg det er på alle uddannelser, at man ikke helt ved hvor man ender henne og hvad det helt præcist går ud på. Så må man finde ud af det løbende."

Hvad er din drømmekarriere?

"Det ved jeg ikke endnu. Noget med kommunikation. Jeg kunne godt tænke mig et eller andet med at skrive. Måske arbejde for en NGO [Red. Non governmental organisation] og skrive nogle artikler."

Læs mere om Kommunikation (Aalborg og København) - kandidat