Jakob, tidligere studerende, pædagog

På pædagoguddannelsen havde vi et modul om det flerkulturelle samfund. Her skulle vi eksempelvis lege antropologer og have undervisning i videnskabsteori og alt det der.

På hele modulet tænkte jeg: Det her er lige noget for mig – den her tilgang til verden brænder jeg rigtig meget for. Da modulet var ovre, fik jeg tilbudt at deltage i et forskningsprojekt, hvor jeg blandt andet skulle ud og lave feltarbejde et sted i Danmark. Alt dette var med til at få mig til at søge ind på kandidatuddannelsen i pædagogisk antropologi, som jeg er i gang med lige nu, siger Jakob.
Læs mere om Pædagog
Evalueringspolitik

Vil du skrive en evaluering om en skole eller en uddannelse på studentum.dk? Cool! Så bidrager du ved at hjælpe andre med at finde den uddannelse, der passer dem bedst. Læs venligst vores anmeldelsespolitik om, hvordan vi godkender og udgiver anmeldelser her. 

Download vores evalueringspolitik her

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide