AMU kurser

Neurorehabilitering af senhjerneskadede

Længde
3 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Neurorehabilitering af senhjerneskadede

Randers Social- og Sundhedsskole uddanner SOSU-assistenter, SOSU-hjælpere, pædagogiske assistenter og sundhedsfaglige studenter. Derudover efteruddannes medarbejdere, der allerede arbejder medsundhed, velfærd og livskvalitet i offentlige og private virksomheder. For på tværs af alle aktiviteter er omdrejningspunktet nemlig det samme: Det drejer sig om mennesker - og mennesket er Randers Social- og Sundhedsskole fælles sag. 

Om kurset

Dette kursus klæder dig på til at medvirke ved rehabilitering af den senhjerneskadede borger i det daglige social- og sundhedsarbejde, så du kan støtte borgeren til bedst mulige fysiske, psykiske, kognitive og sociale funktionsevne. Du får kendskab til, hvordan du tager udgangspunkt i den senhjerneskadedes diagnose og anvender neuropædagogiske rehabiliteringsmetoder.

Udbytte af kurset: 

  • Du bliver klædt på til at kunne medvirke ved rehabilitering af den senhjerneskadede borger i det daglige social- og sundhedsarbejde. Derigennem er du med til at sikre borgerens bedst mulige fysiske, psykiske, kognitive og sociale funktionsevne.
  • Du kan tage udgangspunkt i den senhjerneskadedes diagnose og anvende neuropædagogiske rehabiliteringsmetoder.
  • Du kan indgå i et tværfagligt team omkring borgeren.
  • Du får indsigt i, hvordan du tilrettelægger dit arbejde, så du tager hensyn til borgerens ønsker samt de behov og mål, der fremgår af neurorehabiliteringsplanen, journaler m.m. fra sygehuset eller kommunen.
  • Du kan i samarbejde med borgeren og de pårørende formidle viden om neurorehabilitering og inddrage borgerens og de pårørendes ressourcer.

Målgruppe

Social- og sundhedsassistenter og andre medarbejdere i lignende jobfunktioner, der arbejder inden for det neuropædagogiske fagspeciale i enten kommunalt regi eller på sygehuset.

Praktisk

Kurset varer 3 dage. Alle dage fra kl. 08.00 – 15.24.

Pris

Som udgangspunkt er dette kursus gratis. 

Har du en videregående uddannelse, vil du skulle betale fuld pris for kurset: 1999 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Neurorehabilitering af senhjerneskadede
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Randers Social- og Sundhedsskole
Minervavej 47
8960 Randers

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole

Styrk dine kompetencer inden for social- og sundhed og pædagogik med et kursus på Randers Social- og Sundhedsskole På Randers Social- og Sundhedsskole udbyder vi et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret