AMU kurser

Børn, natur og udeliv

Længde
3 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Længde
3 dage
Heltid/deltid
Heltid
Uddannelsens hjemmeside
Få mere information om uddannelsen 👍

Om uddannelsen

Børn, natur og udeliv

Kurset giver dig handlemuligheder, der understøtter børns behov for fordybelse af naturfænomener og i naturen. Du kan arbejde med hvordan naturen bruges som et pædagogisk læringsmiljø for børn i alderen 0-6 år og hvordan børnene aktivt inddrages i egen læring. Du bliver bevidst om betydningen af din professionelle rolle i forhold til naturen og som del af et pædagogisk læringsmiljø.

Indhold og opbygning

Dag 1 + 2

Med afsæt i de to pædagogiske læringsmål for natur, udeliv og science i den styrkede pædagogiske læreplan kan deltageren:- Gribe spontane situationer eller gennemføre planlagte aktiviteter, hvor naturen bruges som et pædagogisk læringsmiljø og hvor børn aktivt inddrages i egen læring. - Bidrage til den grundlæggende naturvidenskabelige dannelse ved at understøtte børns nysgerrighed, leg og læring, der fordrer udforskning og fordybelse i bæredygtighed, naturen og dennes fænomener.- Reflektere over egen og kollegaers fagprofessionelle rolle i forhold til naturen som pædagogisk læringsmiljø.

Udbytte af kurset:

Med afsæt i de to pædagogiske læringsmål for natur, udeliv og science i den styrkede pædagogiske læreplan.

  • Gribe spontane situationer eller gennemføre planlagte aktiviteter, hvor naturen bruges som et pædagogisk læringsmiljø og hvor børn aktivt inddrages i egen læring.
  • Bidrage til den grundlæggende naturvidenskabelige dannelse ved at understøtte børns nysgerrighed, leg og læring, der fordrer udforskning og fordybelse i bæredygtighed, naturen og dennes fænomener.
  • Reflektere over egen og kollegaers fagprofessionelle rolle i forhold til naturen som pædagogisk læringsmiljø.  

Målgruppe

Pædagogisk personale i dagtilbud; pædagogmedhjælpere, pædagogiske assistenter, dagplejere. Samt eventuelt øvrige faggrupper, der arbejder med børn, fx familieplejere.

Praktisk 

Kurset varer 3 dage. Alle dage fra kl. 08.00 – 15.24.

Pris

Som udgangspunkt er dette kursus gratis. 

Har du en videregående uddannelse, vil du skulle betale fuld pris for kurset: 2456 kr. 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Børn, natur og udeliv
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Randers Social- og Sundhedsskole
Minervavej 47
8960 Randers

Find din SOSU-uddannelse ved Randers Social- og Sundhedsskole

Styrk dine kompetencer inden for social- og sundhed og pædagogik med et kursus på Randers Social- og Sundhedsskole På Randers Social- og Sundhedsskole udbyder vi et bredt udvalg af kurser og efteruddannelse inden for social- og sundhedsområdet og det pædagogiske område....

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret