Arbejdet med lavaffektive metoder - Low Arousal

Randers Social- og Sundhedsskole
2 dage
Heltid
AMU kurser
Randers
02-05-2023 08:00

Fremragende Studievejledning


Denne udbyder er blevet anerkendt af os for at have fremragende studievejledning. 

Vores anerkendelse er givet til de udbydere, der er gode og hurtige til at række ud, efter de har modtaget en forespørgsel.

Om uddannelsen

Arbejdet med lavaffektive metoder - Low Arousal

Efter kurset kan du med viden om lavaffektive metoder tilrettelægge og gennemføre en trivselsfremmende indsats i samarbejde med borgeren. Du lærer at kommunikere, identificere og forebygge i forhold til borgerens stress-belastning og heraf minimere konflikter med afsæt i lavaffektive metoder, der tager højde for at borgerens problemskabende adfærd er en form for mestringsstrategi.

Udbytte af kurset: 

  • Med afsæt i en forståelse for konfliktminimering, ikke-konfrontation og forebyggende indsats med fokus på metoden Low Arousel, skabe afstemte relationer til borgere med kognitive funktionsnedsættelser og problemskabende adfærd, og herigennem skabe en trivselsfremmende indsats, der minimerer problemskabende adfærd og magtanvendelser i det pædagogiske arbejde.
  • Forstå de grundlæggende principper i Low Arousel og forstå problemskabende adfærd som en mestringsstrategi for borgeren, og tilpasse eventuelle krav i forhold hertil.
  • På baggrund af viden om affektregulering og selvkontrol, identificere, forebygge og håndtere for høj eller for Low Arousel og tilpasse egen adfærd, samt pædagogiske og fysiske rammer til gavn for borgerens trivsel.
  • På baggrund af iagttagelser og viden om stress, udarbejde enkle stress-analyser, samt vurdere borgerens samlede stress-belastning i en given situation, og justere den pædagogiske indsats og forventninger på denne baggrund.
  • Have forståelse for eget og kollegers ansvar i konflikter, og kan reflektere over egen og kollegers rolle i borgerens liv. På baggrund heraf indgå i faglig sparring med kolleger med sigte på at minimere konflikter.

Målgruppe

Målgruppen for kurset er faglærte og ufaglærte medarbejdere, der arbejder inden for det socialpsykiatriske område og voksenhandicapområdet. Det kan eksempelvis være pædagogmedhjælpere, værkstedsassistenter og pædagogiske assistenter. Ligeledes er kurset også rettet mod det specialpædagogiske område i forhold til børn og unge med udviklingsforstyrrelser og/eller problemskabende adfærd, hvor målgruppen er familieplejere.

Praktisk: 

Kurset varer 2 dage. Alle dage fra kl. 08.00 – 15.24.

Pris

Som udgangspunkt er dette kursus gratis. 

Har du en videregående uddannelse, vil du skulle betale fuld pris for kurset: 1853 kr. 

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Arbejdet med lavaffektive metoder - Low Arousal
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

Randers Social- og Sundhedsskole

Minervavej 47
8960 Randers

 Vis telefonnummer

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Arbejdet med lavaffektive metoder - Low Arousal

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Arbejdet med lavaffektive metoder - Low Arousal endnu. Bliv den første!
Åbent hus
april 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7