Kandidatuddannelse og masteruddannelse

MSc in Arts & Cultural Management

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
september 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
september 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

september 2024

  • Holdundervisning
  • Paris

januar 2025

  • Holdundervisning
  • Paris

Om uddannelsen

MSc in Arts & Cultural Management 

Denne Master of Science i ledelse er designet til unge nyuddannede eller fagfolk, der søger at udvikle specifikke færdigheder, der anvendes inden for kunst- og kulturledelsessektoren.

Deres program for kunst- og kulturledelse giver vores studerende to eksamensbeviser: en MSc fra Paris School of Business og en MBA fra IESA Arts & Culture.

Dette unikke program undervises i samarbejde med IESA Arts & Culture, en førende europæisk institution inden for kunstledelse. Studerende vil også drage fordel af den pulserende kulturscene i Paris og i Europa.

OBS! Hvis du overvejer at tage en hel kandidatuddannelse i udlandet, bør du være opmærksom på, at uddannelsessystemer udenfor Danmark er opbygget på en anden måde. Det er eksempelvis normalt at arbejde nogle år efter sin bacheloruddannelse og først vende tilbage for at tage sin kandidatuddannelse senere hen. Det betyder, at når man tager en kandidatuddannelse i udlandet, så vil ens medstuderende ofte være erhvervsaktive. Derfor kan undervisningstimerne potentielt ligge om aftenen, så man kan tage en kandidatuddannelse samtidig med, at man arbejder.

Pris

Prisen er mellem €18 900 og €22 250

Paris School of Business (PSB)
59 Rue Nationale
75013

Paris School of Business er en af de bedste private business schools i Frankrig, og så ligger den midt i byernes by: Paris. Her er du tæt på alting på deres nye flotte campus i det 13. arrondissement, tæt på Chinatown...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret