Kandidatuddannelse og masteruddannelse

MSc International Marketing & Business Development

Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
januar 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside
Længde
1 år
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
januar 2024 (+2 startdatoer)
Uddannelsesform
Holdundervisning
Uddannelsens hjemmeside

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

januar 2024

  • Holdundervisning
  • Paris

september 2024

  • Holdundervisning
  • Paris

Om uddannelsen

MSc International Marketing & Business Development

Master of Science i ledelse er et diplom designet til unge nyuddannede, der søger specialisering, eller til fagfolk, der ønsker at forbedre deres færdigheder inden for et specifikt område.

Denne specialisering er designet til at give studerende en kritisk forståelse af bedste praksis for effektiv markedsføringsstrategi i globale miljøer.

Ved at bruge innovation som et værktøj bliver studerende nedsænket i en praktisk forretningsmiljø, der kombinerer start-ups og etablerede virksomheder.

Denne MSc instiller ledelsesmæssige kompetencer og de tilknyttede kompetencer, der skal fremme en hurtig karriereudvikling.

OBS! Hvis du overvejer at tage en hel kandidatuddannelse i udlandet, bør du være opmærksom på, at uddannelsessystemer udenfor Danmark er opbygget på en anden måde. Det er eksempelvis normalt at arbejde nogle år efter sin bacheloruddannelse og først vende tilbage for at tage sin kandidatuddannelse senere hen. Det betyder, at når man tager en kandidatuddannelse i udlandet, så vil ens medstuderende ofte være erhvervsaktive. Derfor kan undervisningstimerne potentielt ligge om aftenen, så man kan tage en kandidatuddannelse samtidig med, at man arbejder.

Pris

Prisen er mellem €13 757 og €17 075

Paris School of Business (PSB)
59 Rue Nationale
75013

Paris School of Business er en af de bedste private business schools i Frankrig, og så ligger den midt i byernes by: Paris. Her er du tæt på alting på deres nye flotte campus i det 13. arrondissement, tæt på Chinatown...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret