Viser 1-12 af 12
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-12 af 12

Studere i Frankrig

Udforsk Frankrig - Imens du nyder en croissant og en Café au lait

Drømmer du om at slentre ned af de franske sidegader, læse bøger på charmerende cafeer, mens du drikker en café au lait, smage den famøse franske mad eller suse ned af de franske alper på ski? 

Så tag på udveksling til Frankrig eller vælg Frankrig som destinationen for dit udlandsophold. I Frankrig findes oplevelser og seværdigheder som vil skabe minder for livet!

Udveksling eller sabbatår i Frankrig? 

Har du altid været fascineret af Frankrig og den franske kultur? Kunne du tænke dig at studere i Frankrig eller bo for en periode i Frankrig? Så tag på udveksling til Frankrig eller hold et sabbatår i Frankrig, hvor du vil skabe minder og oplevelser for livet!

Udveksling i Frankrig

Frankrig er den mest populære rejsedestination verden over, og derfor tiltrækker landet selvfølgelig også tusindvis af internationale studerende hvert eneste år. Frankrig tiltrækker især de internationale studerende med deres høje faglige niveau på deres universiteter og selvfølgelig deres famøse mad- og modekultur. Er du allerede nu i gang med en videregående uddannelse, og overvejer du et semester i udlandet? Så bør du helt klar have Frankrig i dine overvejelser, da det uden tvivl vil være en oplevelse for livet, som du ikke kommer til at fortryde!

Vælger du at søge udveksling til Frankrig gennem din uddannelsesinstitution, så slipper du for at betale studieafgifter i forbindelse med din udveksling. Der er gode muligheder for at få din SU med på udveksling, og der er mulighed for at modtage særlige legater, hvis din skole er berettiget til det. 

Sabbatår i Frankrig

Der er et utal af muligheder for dig, som vælger at holde et sabbatår i det mest besøgte land i verden - Frankrig. Du kan vælge at afholde dit sabbatår i forskellige populære byer i Frankrig, og hver af disse byer indeholder forskellige muligheder for dit ophold. Du kan vælge Paris, og opleve den franske kultur og se fænomenale kendte attraktioner som fx Eiffel tårnet. Drømmer du om at stå på ski i dit sabbatår? Så kan du tage til Val d'Isère, og suse ned af de franske alper, og efterfølgende nyde afterski med dine nye venner, som du kender fra pisterne. 

Lær at tale flydende fransk

Har du altid ønske at lære det charmerende franske sprog flydende? Så er Frankrig selvfølgelig den helt optimale destination for dit sabbatår, da du vil få rig mulighed for at få undervisning i fransk. Udover undervisning i det franske sprog så vil du i Frankrig få rig mulighed for at tale det franske sprog med de lokale, som vil forbedre dine franske sprogkundskaber gevaldigt!  

Lær grundlæggende fransk madlavning

Frankrig er meget anderkendte for deres famøse madkultur, og tager du dit sabbatår i Frankrig, vil du få rig mulighed for at lære de grundlæggende franske madlavningskundskaber. Udover dette vil du på et fransk madlavningskursus også bliver undervist i, hvordan du navigerer i råvarerne i de lokale supermarkeder. 

Bliv uddannet skiinstruktør og sus ned af de franske alper 

Har du altid haft en stor passion for skisport? Har du altid drømt at bruge flere måneder på at suse ned af pisterne? Så brug dit sabbatår på at uddanne dig til at blive skiinstruktør, hvor du vil få muligheden for at lære andre mennesker at stå på ski, mens du selv suser ned af pisterne. En af fordelene ved at være skiinstruktør i Frankrig er de sprudlende afterski steder, som du får muligheden for at deltage i. 

Relaterede studieretninger
Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus Frankrig
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
Relaterede kategorier