Sprogkursus – Fransk i Nice

EF Education First
Fransk
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Nice

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

EF sprogkolse i Nice

Nice - En perle i vandkanten

Den smukke by Nice, på den franske riviera er blevet kendt for det azurblå vand, de elegante butikker, det evige solskin og det delikate middelhavskøkken. Tag til Nice og se hvorfor så mange mennesker fra hele verden har forelsket sig i byen.

Her kan man nyde solen i en liggestol på stranden eller spadsere ned ad Promenade des Anglais. Spis middag på en fortovscafé i det lune vejr eller besøg eksklusive butikker på Rue de France. På markedet Cours Saleya kan man købe lækre frugter og grøntsager eller gå rundt blandt små boder med kunsthåndværk.

Skolen i Nice ligger blot fem minutters gang fra den berømte Promenade des Anglais og butikkerne på Rue de France. Det er en mindre skole, men klasseværelserne er rimeligt store og har alle aircondition. På skolen findes også en hyggelig læsesal, en kiosk og et computercenter og hele skolen er udstyret med trådløst internet. Udover de normale sprogkurser kan man læse business- og turistfransk.


Fransk i NiceI Nice kan du læse følgende kurser:

  • EF Alment kursus (26 lektioner/uge)
  • EF Intensivt kursus (32 lektioner/uge)
  • EF Grundkursus (20 lektioner/uge)
  • EF Praktikprogram (praktikforberedelse og 50-100 timers erhvervserfaring)
  • EF Eksamensforberedelse (30 lektioner/uge og træning til TOEFL/TOEIC eller Cambridge)
  • EF Academic Year (6 / 9 måneder med start 25. september

» Læs mere om EF Internationale Sprogskoler - Nice

» Læs mere om EF Academic Year Abroad - Nice

Ansøgning og adgangskrav

Skolen tilbyder fleksible kursuslængder på sprogstudierne, som kan vare fra 2 til 52 uger. Vælger du at læse et akademisk studieår kan du vælge mellem et ophold på 6 måneder eller 1 år. Du vælger selv hvor mange uger og hvor intensivt du vil studere, når du ansøger. De kortere sprogkurser starter hver mandag, året rundt. Sommerkurserne er mellem januar og marts og de længere ophold starter ved bestemte tilfælde. For mere information om startdatoer og niveauer, kontakt skolen eller udfyld en interesseanmeldelse nedenfor.

Indkvartering

Vil du leve blandt befolkningen og lære deres kulturer og vaner at kende på tæt hold? Eller vil du hellere bo med mennesker på din egen alder, som gerne går i byen en torsdag? Vælg bolig efter hvilken livsstil som passer dig bedst. De fleste af EF's skoler tilbyder mindst to forskellige indkvarteringsalternativ.

 

Indkvartering i NiceSprogskole i Frankrig

EF Værtsfamilier

At bo i et privat hjem giver en ekstra følelse af sikkerhed for en del unge mennesker, som ikke har rejst meget på egen hånd. Værtsfamilien fungerer både som en tryg og støttende tilværelse og som et godt udgangspunkt for studier. Når man bor hos en familie, får man bedre indblik i den lokale befolknings daglige liv samtidigt med, at du på en naturlig måde lærer sproget. Spiser du sammen med værtsfamilien og deltager i deres daglige gøremål udvikles sprogkundskaberne betydeligt.

EF International House

Dette er alternativet for dig, som vil bo mere selvstændigt og fleksibelt. Her bor du sammen med studerende fra hele verden i et stort kollegium, som man kalder EF International House. Kollegierne ligger på eller i tilknytning til skolen.

Villa Saint Exupéry

Studenterkollegium med dobbelt- og tresengsværelser for 650 kr. om ugen. Enkeltværelse koster 725 kr. om ugen. All-you-can-eat morgenmadsbuffet er inkluderet og alle andre måltider laver man selv i køkkenfaciliteterne på kollegiet. Der er frit trådløst Internet.

Eksamen og diplom

Uddannelsen forbereder dig til en anerkendt international sprogeksamen, fx TOEFL/TOEIC eller Cambridge. Hvis du studerer over en længere periode, får du et diplom efter afsluttet kursus. EF tilbyder også akademiske uddannelser og udvekslingsprogrammer. For mere information om disse uddannelser, kontakt skolen eller udfyld en interesseanmeldelse nedenfor.

Pris

For information om priser, besøg skolens hjemmeside eller udfyld en interesseanmeldelse nederst på siden.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Sprogkursus – Fransk i Nice
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus – Fransk i Nice

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Sprogkursus – Fransk i Nice endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9