"Jeg får den ekstra dimension med kommunikation"

Mød Louise, der er ved at uddanne sig til parterapeut

Louise, 49 år

Hvad studerer du og hvorfor har du valgt den uddannelse?

"Jeg studerer til parterapeut på Sexologiskolen. Det har jeg valgt, for at havMod Louise der er uddannet sexolog og er ved at uddanne sig til parterapeute det som supplement til sexologuddannelsen, som jeg netop har overstået her på Sexologiskolen. Grunden til at jeg vil have parterapeutuddannelsen som supplement til sexologuddannelsen er, at meget sex foregår når man er to. Så forhold og sex har ofte med hinanden at gøre".

Hvad er det bedst ved din uddannelse?

"For mig så er det at jeg får den ekstra dimension med kommunikation, relationer, problemer og mønstre oven i det, jeg allerede har lært på sexologuddannelsen. Så simpelthen det, at jeg får et fokus på problemer, der foregår mellem to personer og hvordan jeg kan få løst op for dem".

Hvad er det mest udfordrende ved din uddannelse?

"Det har der ikke været noget af endnu, for mit vedkommende. Jeg tror dog at det bliver spændende, her senere hen, at høre om sammenbragte familier, da jeg selv kommer fra en og også selv har en sammenbragt familie. Jeg ser frem til at se om de mønstre og reaktionsinstinkter jeg selv har, er rigtig eller forkerte".

Hvad er dit drømme job?

"Det er nok at blive foredragsholder inden for sexologi og parterapi og så samtidig, at have en masse klienter, for at holde fingeren på pulsen".
Læs mere om Parterapeut uddannelse

Vil du vide mere?


Errors

Vil du vide mere om en uddannelse? Vælg et specifikt forløb og stil de spørgsmål du måtte have. En forespørgsel bliver så sendt direkte til skolen, hvor en repræsentant kontakter dig med svar og hjælp.