Viser 1-20 af 22
Sådan sorterer vi søgeresultater
Vil du vide mere om, hvordan vi sorterer vores resultater? Læs mere om, hvordan vi rangerer uddannelser i søgeresultaterne.
Viser 1-20 af 22
1
2

Tag en kandidat i ledelse 

Har du mod på at udvikle dine ledelseskompetencer, og brænder du samtidigt for at arbejde med mennesker? Vil du lære mere om din personlige udvikling såvel som resten af teamets udvikling? Så tag en uddannelse i ledelse! God og kompetent ledelse er vigtigere end nogensinde før. 

Ønsker du at tage en kandidat i ledelse kan du forvente viden og kompetencer indenfor både styrings- og ledelsesområdet. Derudover undervises du i udvikling, både din personlige udvikling, men i den grad også hvordan du er med til at udvikle et team. En kandidat i ledelse er en tværfaglig uddannelse i og med, at lederen beskæftiger sig og varetager arbejdsopgaver indenfor flere områder, herunder regnskab, it og marketing. 

Ledelse

Hvor kan du tage en kandidat i ledelse?

Fælles for langt de fleste kandidater der udbydes i ledelse på universiteter er, at der oftest er et andet område der former fokusset for kandidaten sammen med ledelse. Derfor afhænger det meget af dine personlige interesser og karrieremæssige ambitioner når det kommer til valget af den specifikke kandidatuddannelse. Eksempler på universiteter der tilbyder kandidater indenfor ledelse er Syddansk Universitet, Roskilde Universitet og Aalborg Universitet.

Opbygning og struktur

Opbygningen af de forskellige kandidater i ledelse varierer naturligvis fra universitet til universitet, men du kan forvente både obligatoriske fag og valgfag som en del af uddannelsen. Derudover er der oftest mulighed for at søge om virksomhedspraktik. 

Følgende er en liste over fag du kan forvente at blive undervist i: 

 • Projekt og selvledelse
 • Kunderelationsledelse
 • Facility management
 • Business process management
 • Corporate governance
 • Corporate social responsibility
 • Human resource management.

Du kan med fordel læse mere om den specifikke uddannelse på den enkelte udbyders hjemmeside. 

 

Dit udbytte af en kandidat i ledelse

Hvis du tager en kandidat i ledelse, kan du bl.a. forvente nedenstående viden og kompetencer: 

 • Du lærer at agere på strategiske og samfundsmæssige udfordringer (internt og eksternt)
 • Du lærer at anvende avancerede metoder til at afdække og løse udfordringer
 • Du lærer at håndtere ledelsesopgaver, lave organisationsanalyser, implementere strategier, evaluere investeringer, opstille regnskaber mm. 
 • Du bliver kvalificeret til at varetage styrings- og ledelsesopgaver inden for såvel store, mellemstore og små service-, handels-, og produktionsvirksomheder
 • Du opnår dyb indsigt i håndtering af den strategiske udvikling af organisatoriske og menneskelige ressourcer og kompetencer
 • Du opnår viden indenfor teoretiske aspekter af ledelse, såvel som praktiske ledelsesmodeller, herunder får du indsigt i forskellige ledelsesteorier

Karrieremuligheder med en uddannelse i ledelse 

Med en kandidat i ledelse opbygger du stærke kompetencer inden for god organisation og ledelse som du aktivt vil kunne bruge både i det offentlige og private arbejdsmarked. Med en solid teoretisk og empirisk basis, kan du gå efter en lederkarriere eller øvrige jobstillinger, hvor analyse af og forståelse for ledelsesmæssige problemstillinger er det centrale fokus. Efter endt uddannelse vil du kunne bidrage med mange kompetencer og nye perspektiver til enhver virksomhed. Som leder får du altså til opgave at styrke bundlinjen sammen med den øvrige ledelse, hvilket gør dig til en aktiv del af det strategiske arbejde bag virksomhedens succes. 

Ønskeliste

Få inspiration til din karriere

Kom med bag om virksomheder og organisationer fra forskellige brancher, og mød medarbejdere, der fortæller om hvad de laver i deres job, og hvordan de bruger deres uddannelse. Lad dig inspirere og bliv klogere på dit eget uddannelses- og karrierevalg! 

Din Karriereguide

Hvad kan jeg blive? 

Få et overblik over dine mange muligheder, når du skal vælge uddannelse med vores uddannelsestest.

Prøv uddannelsestesten

Åbent hus
juni 2024
ma
ti
on
to
fr
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7