Udveksling og High School

Business and Management

Længde
3 år
Pris
2.687,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
2.687,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Busan

Fall

  • Holdundervisning
  • Busan

Om uddannelsen

Business and Management

Afdelingen for Business Administration ved GSD har til formål at give de studerende viden og begreber inden for virksomhedsledelse og evnen til at anvende dem i organisationer. Studerende vil lære metodologi, teori og empiriske praksisser til kreativ forskning inden for en bred vifte af områder inden for virksomhedsledelse, herunder marketing, human resource management, produktion, finans og beslutningstagning. I denne proces vil de studerende udvikle et højt niveau af ledelsesevner og indsigt i det globale miljø, og dermed vokse til at blive de professionelle ledere, der kræves ikke kun i akademiske og forskningsfelter, men også i forskellige virksomheder og organisationer. Studerende vil blive kompetente akademikere og forskere, der er i stand til at udføre dybdegående forskning og forståelse af virksomhedsledelse.

Dong-A University

Dong-A University er en non-profit, privat videregående uddannelsesinstitution, der blev grundlagt i 1946, og som ligger i forstæderne til Busans hovedstadsområde. Dong-A University (DAU) er en stor sydkoreansk videregående uddannelsesinstitution, der er officielt anerkendt af det koreanske undervisningsministerium som et stort samuddannelsesuniversitet. Dong-A University (DAU) tilbyder kurser og programmer, der fører til officielt anerkendte videregående uddannelser som bachelor-, kandidat- og ph.d.-grader inden for en lang række områder. 

Dong-A University er det rigtige valg for dem, der ønsker at udfordre sig selv akademisk på et toprangeret privat universitet i Sydkorea. DAU's kurser er mangfoldige, engagerende, moderne og baseret på moderne akademiske standarder fra hele verden.

Hvad kan jeg læse på Dong-A University?

  • Study abroad (semesterophold)

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Business and Management
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
Dong-A University
225 Gudeok-ro, Seo-gu
Busan

Dong-A University

Dong-A University er en non-profit, privat videregående uddannelsesinstitution, der blev grundlagt i 1946, og som ligger i forstæderne til Busans hovedstadsområde. Dong-A University (DAU) er en stor sydkoreansk videregående uddannelsesinstitution, der er officielt anerkendt af det koreanske undervisningsministerium som et...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret