Vis studentum.dk som: Mobile

Civilingeniør (cand.polyt.) i teknologibaseret forretningsudvikling

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi - Aarhus Universitet
Uddannelsesstøtte: SU-godkendt
Heltid/deltid: Heltid
Uddannelsestype: Videregående uddannelse
Sted: Herning

Om uddannelsen

Civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling

Drømmer du om en uddannelse, hvor du kommer til at bidrage til den skabende proves af nye innovative teknologiske produkter, forretningskoncepter og forretningsområder? Så er Institut for Forretningsudvikling og Teknologi (BTECH) cand. polyt - civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling?

Civilingeniør uddannelsen i teknologibaseret forretningsudvikling vil give dig kompetencer til at opsøge, vurdere og tiltrække ny viden gennem eksterne vidensnetværk. Det handler således om at være med til at skabe nye forretningsmuligheder og implementere nye teknologier; og derved optimere en virksomhed. 

Forskning og teknologi på civilingeniøruddannelsen

Uddannelsen er forskningsbaseret og har teknologiledelse, teknologiimplementering og organisationsudvikling som de primære forskningsområder. Således er Cand.Polyt uddannelsen en uddannelse for dig, som kan se dig selv spille en meget væsentlig rolle i forbindelse et firmas udvikling og innovation.

Gennem 4. semestre kommer du blandt andet rundt om fagene:

  • Management of Technology
  • Organisational Design and Human Ressource Analytics
  • Researh Design in Engineering
  • Technology Business Model Innovation

Du afslutter din kandidatuddannelse i Teknologibaseret forretningsudvikling med at skrive et speciale indenfor et fagområde, du særligt finder interessant og relevant. 

Mentorordning på Civilingeniør i teknologibaseret forretningsudvikling

Når du blivet optaget på Cand.Polyt uddannelsen vil du blive tilknyttet Aarhus Universitet, Handels- og Ingeniørhøjskolens helt unikke mentorordning. Mentorordningen betyder at du vil blive tilknyttet en virksomhed.

Sammen med Mentorvirksomheden udformes opgaver og problemformuleringer indenfor lige netop dit teoretiske fagområde. Således kommer du til at få uvurderlig praktisk erfaring inden du er færdig med uddannelsen. Derudover vil du komme til at arbejde med meget relevante problemstillinger, og allerede under uddannelsen få indsigt i de krav der stilles i dagens erhvervsliv.

Specialisering på civilingeniøruddannelsen

Ud over at få kernekompetencer indenfor teknologiledelse, teknologiimplementering, produkt- og forretningsudvikling, vil du under uddannelsen få mulighed for at specialisere dig. Specialisering vil ske i samarbejde med mentorvirksomheden, og med udgangspunkt i virksomhedens forretningsområde og den studerendes ønsker. Specialiseringen kan ske i forhold til fagudbuddet på danske universiteter eller ved specielt tilrettelagte specialefag. 

civilingeniørSåledes får du mulig for ikke bare at få praktisk erfaring, men allerede under uddannelsen skabe en relevant profil for lige netop dit interesseområde

Uddannelsen er derudover internationalt orienteret og baseret på forskning, hvilket betyder at du altid vil få en tidssvarende uddannelse. Derudover følger uddannelsen samfundets tendenser, hvorfor uddannelsen konstant udvikles og indholdet altid er højaktuelt.

Vil du vide mere om uddannelsen? Så kontakt BTECH for mere information her!

Ansøgning og adgangskrav

Du kan søge ind på cand. polyt. teknologibaseret forretningsudvikling, hvis du har:

  •  en ingeniøruddannelse på bachelorniveau eller en teknisk videnskabelig bachelor (civilingeniørbachelor) med minimum 15 ECTS i forretningsudvikling eller innovation.
  • En ingeniørbachelor med specialisering indenfor mekanik, kemi, elektro/elektronik, bygning, bioproces, sundhedsteknologi eller neuroscience.
  • En ingeniørbachelor med specialisering indenfor mekanik, produktion or eksport, herunder Global Management og Manufacturing (GMM)
  • på AU Herning.
  • er igang med første tre år af Business Development Engineer (BDE) uddannelsen på AU Herning (svarende til 180 ECTS).
  • En teknisk videnskabelig bachelor inden for kemi, fysik, geologi, geografi, bioscience, nuklear, biologi og tilsvarende.

Desuden kræves engelsk på min. B-niveau.

 

Få information

Vil du vide mere om Civilingeniør (cand.polyt.) i teknologibaseret forretningsudvikling? Udfyld dine kontaktinformationer her.

  Kontakt skolen

  Få mere information

  Vis din interesse

Errors
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit
Valgfrit

Kontaktinfo

Institut for Forretningsudvikling og Teknologi - Aarhus Universitet

Birk Centerpark 15
7400 Herning

 Vis telefonnummer
btech.au.dk