Vis studentum.dk som: Mobile

Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Postgraduate Diploma in Hotel or Events Management

SHMS – Swiss Hotel Management School
5 måneder + 4 - 6 måneders lønnet internship
Nej
Heltid
Videregående uddannelse
Leysin
Februar og september hvert år

Om uddannelsen

Tag en diplomuddannelse i Schweiz med fokus på hotel og events

Kickstart din karriere inden for hotel og event management med et Postgraduate Diploma

Arbejder du allerede på mellemlederniveau inden for turisme, events eller hotelbranchen, og har du en relevant bachelorgrad eller en uddannelse som fx serviceøkonom med en top-up bachelor? Så er et Postgraduate Diploma ved SHMS – Swiss Hotel Management School det rette skridt for dig, der har ambitioner om at stige i graderne og blive en af fremtidens ledere på verdens førende hoteller.

Alle fire Postgraduate Diploma uddannelser er designede til, at du kan gå direkte i job efter fire til seks måneders lønnet praktik i Schweiz eller et andet sted i verden som f.eks. Caribien, New York, Dubai eller London. Vil du bygge videre på din diplomuddannelse i Schweiz og tage en hel mastergrad.

Vælg mellem fire retninger på din diplomuddannelse i Schweiz

Diplomuddannelserne ved SHMS er designet som intensive akademiske studier, der giver dig et solidt fundament for at tage din karriere til det næste niveau. Vælg mellem fire specialiseringer:

  • Hotel management – fokus på salg, markedsføring og prisstrategier
  • Events Management – fokus på projektledelse, HR og eventplanlægning
  • Hotel Operations Management – fokus på hoteldrift for dig uden erfaring
  • Food & Beverage and Restaurant Management – fokus på beværtning I luksus segmentet

Uddannelsen foregår på campus i Leysin og består af et semester på fem måneder efterfulgt af lønnet praktik.

Opbygning på Postgraduate Diploma uddannelsen ved SHMS

Postgraduate Diploma studentende fra Swiss Hotel Management School er i høj kurs i den internationale hotel- og eventbranche. Med dit eksamensbevis har du derfor gode muligheder for at få en af de eftertragtede pladser i et Management Trainee program ved de største hotelkæder eller få en chefstilling. Statistikken taler for sig selv.

Sådan går det dimittender fra SHMS

Skab netværk i den internationale hospitalitybranche

Som studerende ved Swiss Hotel Management School har du mulighed for at opbygge et stærkt netværk i den internationale hospitalitybranche. Du får blandt adgang til IRF, der er det eksklusive internationale rekrutteringsforum for studerende ved SEG, hvor du kan møde repræsentanter fra de førende hoteller, resorter, krydstogtfirmaer etc

Ved IRF kan du som SHMS-studerende deltage i seminarer, networke med branchefolk og komme til samtale til internships og faste stillinger. På den måde forbinder IRF studerende og dimittender med virksomheder, der leder efter de absolut bedste kandidater inden for hotel og event management.

Overvejer du at tage en diplomuddannelse i Schweiz med fokus på hotel eller events management? Kontakt SHMS allerede i dag og hør mere om dine muligheder med et Postgraduate Diploma.

Ansøgning og adgangskrav

Der er studiestart to gange om året i februar og september. For at blive optaget skal du have en relevant bachelorgrad ELLER mindst tre års ledelseserfaring. Derudover skal du have engelskkundskaber svarende til:

  • TOEFL 500
  • IELTS 5.0
  • OOPT 50+ (tilbydes gratis ved SEG)

Du skal desuden medsende dit CV, en motiveret ansøgning og en kopi af et gyldigt pas. SHMS anbefaler, at du er mindst 21 år ved studiestart.

Få personlig vejledning af danske studievejledere

Når du søger om optagelse ved en skole inden for Swiss Education Group, får du personlig vejledning af en dansk studievejleder, der hjælper dig i alle faser af processen.

Eksamen og diplom

Efter eksamen modtager du et Postgraduate Diploma i den valgte specialisering. Du har også mulighed for at tage et diplom fra AHLA-American Hotel and Lodging Association eller for at fortsætte og tage en mastergrad.

Pris

Den samlede pris for et Postgraduate Diploma er 35.000 CHF per 1. september 2017 og inkluderer helpension i delt dobbeltværelse under hele uddannelsen. Kontakt SHMS for mere information.

Få information

 

Kontaktinfo

SHMS – Swiss Hotel Management School

Maria Kritikou - Caux-Palace
1824 Coux-Montreux

 Vis telefonnummer
swisseducation.dk


Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Postgraduate Diploma in Hotel or Events Management

Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Akkrediteret hoteluddannelse i Schweiz - Postgraduate Diploma in Hotel or Events Management endnu. Bliv den første!

Du vil måske også være interesseret i: