Bacheloruddannelse

Bachelor of Fine Arts in Perfomance Arts

Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Længde
3 år
Pris
3.112,50 EUR inkl. moms
Heltid/deltid
Heltid
Næste startdato
Uddannelsesform
Holdundervisning
Få mere information om uddannelsen 👍

Fremragende Studievejledning


Startdato

Vælg mellem 2 startdatoer

Spring

  • Holdundervisning
  • Dublin

Fall

  • Holdundervisning
  • Dublin

Hvorfor vælge American College Dublin?


Om uddannelsen

Bachelor of Fine Arts in Perfomance Arts

Denne BFA-grad tilbyder en bred og holistisk tilgang til scenekunst, en tilgang der ikke kun koncentrerer sig om performance fra et deltagende perspektiv (det vil sige at være performer), men også forbereder den studerende på det brede og spændende udvalg af karrierer, der er tilgængelige inden for scenekunstindustrien. Mens performance forbliver et centralt aspekt af programmet, bliver studerende også forberedt på det store udvalg af arbejde, der understøtter og producerer performance, såsom instruktion og iscenesættelse, skabelse af skriftligt materiale til performance, produktion, ledelse, marketing og finansiering af scenekunst. Programmet er baseret omkring live teateropførelse (med elementer af optagelse brugt til diagnostiske og udviklingsmæssige formål), men samtidig er en kandidat forberedt på yderligere studier inden for alle relaterede specialer inden for scenekunsten, samt indtræden i en professionel karriere. Dette skyldes, at graden producerer en bred vifte af overførbare færdigheder såsom effektiv præsentationsteknik, ekspertise i at bruge stemmen og kroppen som kommunikative instrumenter, fortolkning og sammensætningsevne med skrevne tekster, ledelse, marketing og fundraisingevner og organisatoriske færdigheder. Disse færdigheder er anvendelige ikke kun i sammenhæng med de mange karriereveje inden for scenekunsten, men også inden for en bred vifte af sociale, kulturelle og forretningsmæssige erhverv.

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. 

American College Dublin ligger på Merrion Square i hjertet af Irlands hovedstad og tilbyder fremragende videregående uddannelser på bachelor- og masterniveau inden for liberal arts, scenekunst, kreativ skrivning, international business, regnskab og finans, hospitality management og event management. Kollegiet blev grundlagt som en non-profit uddannelsesfond i 1993 af Lynn University (beliggende i Boca Raton, Florida) og er vokset fra at være et studieophold i udlandet for amerikanske studerende til at være en global institution med studerende fra 35 nationaliteter. 

Siden grundlæggelsen har American College Dublin etableret sig som et liberalt kunstcollege af høj kvalitet. 

Hvad kan jeg læse på American College Dublin?

  • Study abroad (semesterophold)
  • Sabbatår

Er du interesseret? 

Hvis du er interesseret i at studere og gerne vil vide mere eller har brug for hjælp til at ansøge, kan du sende Asia Exchange en kontaktanmodning. 

For at ansøge 

Asia Exchange samarbejder med nogle udenlandske institutioner og kan hjælpe dig med at ansøge om at studere der gratis. Kontakt os for at finde ud af mere! 

Få information

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Bachelor of Fine Arts in Perfomance Arts
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.
American College Dublin
Merrion Square
2, D02 NH98 Dublin

American College of Dublin

American College of Dublin ligger på et historisk campus i centrum af Dublin, Irland. Institutionens mål er at tilbyde det bedste af irsk og amerikansk videregående uddannelse i intime omgivelser, understøttet af en holistisk liberal arts-læringsmodel. American College Dublin ligger på...

Læs mere og vis alle uddannelser fra denne udbyder

Sponsoreret