"Jeg har altid haft en interesse for naturen"

Geografi og geoinformatik på KU

Thomas, 24 årGeografi og geoinformatik på KU

Hvilken uddannelse går du på? Og hvorfor?

“Geografi og geoinformatik”.

“Jeg har valgt  uddannelsen fordi jeg altid har haft en interesse for naturen og de processer der har været med til at forme landskabet, som det ser ud idag”.

Hvad er der godt/spændende ved lige netop din uddannelse?

“Det er den del af undervisningen der primært har at gøre med naturen. I geografi og geoinformatik fokuserer man nemlig både på kultur- og naturaspektet. Så det er for mit vedkommende den del af undervisningen der har med naturprocesser at gøre jeg finder interessante, f. eks. hvordan og hvorfor jorden ser ud som den gør rundt omkring i Danmark”.

Hvad er din drømmekarriere?

“Jeg kunne godt tænke mig at være forsker eller arbejde i et rådgivende ingeniørfirma.

“Med en karriere som forsker vil jeg gerne være med til at kigge på landskabsformende processer og undersøge hvordan menneskelig aktivitet går ind og manipulerer med naturens systemer, og konsekvenserne heraf."

Er der noget man skal være opmærksom på som ny studerende på lige netop denne her uddannelse? / noget der overraskede dig?

“Jeg havde ikke forventet, at der er så mange muligheder og retninger inden for geografi, så det er om lige at finde det man brænder for også følge den retning”.
Læs mere om Kandidat i geografi og geoinformatik

Vil du vide mere?


Få information

Før vi omdirigerer dig til denne udbyders hjemmeside, vil vi meget gerne bede dig om at udfylde denne formular, så vi kan holde kontakten. Du kan afmelde dig når som helst.

reCAPTCHA logo Denne hjemmeside er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og servicevilkår gælder.