Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogrejse i USA

HowJdo sprogrejser
1-52 uger
Heltid
Sprogrejse
USA
Efter aftale

Om uddannelsen

Sprogrejse i USA - en oplevelse for livet

Er du fascineret af USA og har du altid drømt om at besøge "mulighedernes land"? Vil du samtidig gerne blive bedre til Engelsk? Så er en sprogrejse til USA det helt rette valg for dig!

Med sprogrejse i USA med HowJdo har du muligheden for enten at lære eller blive bedre til et af de mest talte sprog i hele verden. Derudover vil du komme til at opleve et helt specielt og unikt land, på en helt anden måde, end ved at tage på ferie dertil. 

Den amerikanske drøm med sprogrejse i USA

USA er et stort land og har ikke mindre end 300 millioner indbyggere. Med et sprogsrejse ophold i USA kan du frit vælge efter smag og behag. Om du vil opleve den pulserende storby, New York "The Big Apple" med attraktioner i særklasse som eksempelvis Empire State Building, Central Park eller Frihedsgudinden, så kan du det. 

Du kan eksempelvis også tage til San Francisco og opleve den afslappede vestkyststil eller du kan tage til millionbyen, Los Angeles, og opleve strandkulturen med de mange Hollywoodstjerner i nærheden.  Sprogrejse i USA

HowJdo tilbyder sprogrejser i følgende byer:

  • Hawaii
  • New York
  • Chicago
  • Washington DC
  • Boston
  • San Francisco
  • Miami
  • Los Angeles

Sammensæt din sprogrejse i USA

Hos HowJdo tilbyder vi sprogrejse ophold mellem 1-52 uger og du kan selv vælge hvor lang tid du vil være afsted og hvorvidt kurset skal være intensivt eller almen undervisning. 

Derudover kan du i de fleste tilfælde også vælge om du vil have undervisning om aftenen eller om morgenen. Vi strår til rådighed, hvis du har brug for hjælp til sammensætning af din sprogrejse til USA. 

Dynamisk og varieret undervisning på sprogskole i USA

Engelskkurserne i USA indebærer undervisning i at tale, lytte og læse engelsk. Du er derfor sikret en varieret og dynamisk undervisning. 

Du tilegner dig kvalifikationer til at kunne kommunikere mere effektivt og klart på engelsk. 

Studievisum til USA

Du skal have et studievisum for at kunne studere i USA. Sprogskolen sender de nødvendige papirer og du vil også blive indkaldt til et møde på den amerikanske ambassade. Du skal have bestilt visumet inden du rejser.

Hvis du har 22 lektioner eller mere per uge, er du berettiget til studievisum. 

Lyder det som noget for dig? Send en interesseforespørgsel og vi kontakter dig hurtigst muligt!

Få information

 

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogrejse i USA

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Der er ingen evalueringer af Sprogrejse i USA endnu. Bliv den første!