Udvekslingsår på High School i Irland

EF Education First
Nej
Heltid/deltid
Udveksling og High School
Ireland

Hvorfor vælge EF Education First?

Skræddersy din egen tur

Sprogkurser til alle niveauer

Kombinér rejse med sprog

Om uddannelsen

EF High School Exchange Year Irland

Udvekslingsår i Irland med EF High School Exchange Year!

The Gaelic way

I Irland vil du opleve en magisk kultur med masser af traditionelle sange og danse. Du vil opleve, at nogen går i skole kun med elever af samme køn og andre vil opleve at gå på blandede skoler. Udenfor skolen er der forskellige aktiviteter, du kan deltage i. Det kunne for eksempel være en vandretur gennem den smukke og grønne natur eller blive ekspert i en af ​​de mange udendørs sportsgrene, der findes. Med hjælp fra din værtsfamilie og dine nye venner vil du opleve et sjovt og begivenhedsrigt udvekslingsår.

Familie først

"Teachglach. Muintir. Klan." Det irske sprog har mange ord for familie, og det er let at se hvorfor. Uanset hvor i Irland du bor, kommer familien altid først. Irske familier er ofte store, og de nyder at tilbringe tid med hinanden. Du vil danne stærke bånd til alle familiemedlemmer, inklusiv fætre, kusiner og andre slægtninge.

Skole i Irland

Den irske skole blander både tradition, såsom obligatoriske uniformer, med en mere moderne måde at undervise på. Studerende sætter også pris på de mange akademiske valg, der tilbydes.

Ansøgning og adgangskrav

Ansøgning og adgangskrav

Alle der er mellem 15 og 18½ ved afrejse kan ansøge om at komme
på et EF High School Exchange Year. En indsendt ansøgning er dog ikke lig med,
at man er optaget. Du skal være skoleaktiv og have minimum karakteren 4 i alle fag. Du skal vise dine engelskkundskaber, hvor du vurderes både skriftlig og mundtligt. Derudover skal du gennemføre vores interview, kunne fremvise anbefalinger samt aflevere en komplet ansøgning. Din ansøgning skal desuden indeholde en helbredsattest samt dokumentation af påkrævede vaccinationer fra din læge.

Indkvartering

Bliv en del af en værtsfamilie

Gennem dit udvekslingsår kommer du til at bo med én familie – din familie. Det er derfor, vi mener, at værtsfamilien er nøglen til et succesfult udvekslingsår. EF placerer dig ved værtsfamilie, der passer til dig, og som har en oprigtig interesse i kulturel udveksling.

EF har det største netværk af værtsfamilier verden over. Alle EF familier gennemgår en dybdegående screeningsproces for at sikre, at de er kvalificerede som værtsfamilie. Vi tager screeningsprocessen meget seriøst og imødekommer ikke kun, men overleverer på krav stillet fra de forskellige værtslande. Vores ansøgningseksperter hjælper dig med at kommunikere dine talenter og hobbyer, som vi sender videre til vores netværk af lokale EF-koordinatorer. Én eller flere af disse EF-koordinatorer læser din ansøgning og placerer dig derefter med en familie i deres lokalsamfund.

Pris

Pris

Du kan få mere information omkring vores programmer og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden.

Få information

Få svar på dine spørgsmål om Udvekslingsår på High School i Irland
Kom i kontakt med skolen
Ingen omkostninger eller forpligtigelser

Kontaktinfo

EF Education First


 Vis telefonnummer
www.ef-danmark.dk


Hvorfor vælge EF Education First?

En organisation du kan stole på

Vi ved hvad det kræves for at skabe en fantastisk kulturel oplevelse – én du vil huske resten af livet. 

EF High School Exchange Year har arbejdet med kulturel udveskling igennem mere end 50 år. Vi sender flere studerende afsted på et udvekslingsophold end nogen andre lignende programmer, og siden 1979 har vi forbundet mere end 100.000 internationale studerende med omsorgsfulde værtsfamilier over hele USA, Storbritannien og Irland. Vi har opbygget tillid og respekt med utallige studerende, forældre, værtsfamilier, skoler og lokalsamfund. Når du vælger at rejse med EF, samarbejder du med eksperter i udveksling.

Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Udvekslingsår på High School i Irland

Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
Der er ingen evalueringer af Udvekslingsår på High School i Irland endnu. Bliv den første!

Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer
Åbent hus
marts 2023
ma
ti
on
to
fr
27
28
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9