Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Miami

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Miami

Video

   

Om uddannelsen

Engelskkurs i Miami med EF sprogskole

Lær engelsk i Miami

Når du vælger EF sprogskole i Miami Beach, så får du mulighed for at kombinere et engelskkursus med sjove aktiviteter ved vandet. Miami er kendt som den by i USA hvor solen altid skinner. Det varme klima gør det muligt for dig at prøve kræfter med aktiviteter udenfor så som: snorkling, surfing, dykning, tennis og golf - hele året rundt.

Du har mulighed for at bo på skolen, som ligger direkte på stranden, hvor du også kan hoppe i skolens egen swimmingpool. Alle værelserne på skolen har private badeværelser, kabel-tv og aircondition.

Fordele ved et sprogkursus i Miami

  • Opstart hver mandag året rundt
  • Studér i udlandet fra 2 til 52 uger
  • Garanti for at stige et sprogniveau hver 6. uge med vores intensive kursus
  • Oplev destinationen med andre studerende fra over 100 forskellige lande
  • Privat swimmingpool og fitnessfaciliteter
  • Lyse og moderne undervisningslokaler med udsigt til havet

Indkvartering

EF Campus

Bo side om side med studerende fra mere end 100 lande. På campus er der trådløst internet, sportsfaciliteter, swimmingpool, cafeteria, lounge og alt andet, du skal bruge for at få den fulde oplevelse af det amerikanske campusliv. Du får halvpension inkluderet i prisen. 

Kontakt EF for at høre mere om dine muligheder for et sprogkursus til Miami, priser og kursustyper. Brug formularen herunder.

Eksamen og diplom

Bevis på din succes
I sluningen af dit ophold tager du vores EF Standard English Test (EFSET), som er udviklet i samarbejde med førende lingvister, testeksperter og akademikere. Resultaterne bliver omdannet til et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.  

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Nanna Skarstad
(5)
Jeg var i Miami i 4 uger, og de uger var virkelig fede. Fik oplevede et masse nye og anderledes ting, og tog på rigtig gode ture, som var arrangeret af EF, og det fungerede rigtig godt. Stedet jeg boede lå lige til stranden, og der var en masse muligheder får at komme ind til Down town Miami. Fik en masse oplevelser og venner for livet. Det kan ...
Vis alt
Magnus Rue Jensen
(5)
Jeg har været på EF i Miami Beach, og det var fantastisk. Personalet var imødekommende og rimelig seriøse, men der var selvfølgelig også plads til lidt sjov og ballade. Skolen arrangerede diverse ture rundt i Miami Beach, hvilket førte til at man snakkede mere med ens medstuderende. Undervisningen var fin, med 2-3 lektioner om dagen var det lige...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Miami

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer

Du vil måske også være interesseret i: