Vis studentum.dk som: Mobile

Sprogkursus - Engelsk i Miami

EF Education First
2 - 52 uger
Nej
Heltid/deltid
Sprogrejse
Miami

Video

   

Om uddannelsen

Engelskkurs i Miami med EF sprogskole

Lær engelsk i Miami

Når du vælger EF sprogskole i Miami Beach, så får du mulighed for at kombinere et engelskkursus med sjove aktiviteter ved vandet. Miami er kendt som den stat i USA hvor solen altid skinner. Det varme klima gør det muligt for dig at prøve kræfter med aktiviteter udenfor, så som: snorkling, surfing, dykning til tennis og golf - hele året rundt.

Du har mulighed for at bo på skolen, som ligger direkte på stranden, hvor du også kan hoppe i skolens egen swimmingpool med udsigt over havet. Alle værelserne på skolen har private badeværelser, kabel-tv og aircondition.

Fordele ved et sprogkursus i Miami

  • Opstart hver mandag året rundt
  • Studér i udlandet fra 2 til 52 uger
  • Garanti for at stige et sprogniveau hver 6. uge med vores intensive kursus
  • Lær og oplev destinationen med andre studerende fra over 100 forskellige lande
  • Privat swimming pool og fitnessfaciliteter
  • Lyse og moderne undervisningslokaler med udsigt til havet

Indkvartering

På EF's sprogskole i Miami kan du vælge mellem to forskellige indkvarteringsalternativer.

EF Værtsfamilie

Bo som de lokale og få et maksimalt kulturelt udbytte af dit ophold i Miami. Du bor sammen med en lokal familie, hvor du får indsigt i den lokale kultur, bliver klog på sproglige vendinger i den lokale dialekt og vender hjem med en mere naturlig accent. Morgenmad og aftensmad med din værtsfamilie i ugedagene og alle måltider i weekenderne er inkluderet i prisen.

EF Campus

Bo side om side med studerende fra mere end 100 lande. På campus er der trådløst internet, sportsfaciliteter, cafeteria, lounge og alt andet, du skal bruge for at få den fulde oplevelse af det amerikanske campusliv. 

EF Campus: (inkluderet i prisen): En suite tre-/firemandsværelse inkluderet. En suite tomandsværelse tilbydes også. Kontakt EF for priser. Halvpension, privat pool og lokaler med aircondition.

Kontakt EF Education First for at høre mere om dine muligheder for et sprogkursus til Miami. Brug formularen herunder.

Eksamen og diplom

Studerende, der læser engelsk, tager EFELT og EF Cambridge English Level Test, som giver et præcist billede af den studerendes nuværende sprogniveau. Resultaterne sammenføjes i en EFELT rapport.

Ved dit engelsk kursus' afslutning modtager du et EF diplom. Det er et officielt dokument som bevis på, hvilke programmer de har gennemført, hvilke karakterer de har fået samt deres indtryk af værtslandets sprog, kultur, historie, politik, litteratur og kunst. Du vil også modtage et EF sprogdiplom, der giver et detaljeret overblik over dine engelsk kompetencer i tale og på skrift.

Pris

Du kan få mere information om vores sprogkurser og priser ved at udfylde skemaet nederst på siden. Vi skræddersyer vores kurser ud fra dine ønsker og budget. 

Få information

 

Evalueringer

Gennemsnit 5

Baseret på 2 evalueringer

Nanna Skarstad
(5)
Jeg var i Miami i 4 uger, og de uger var virkelig fede. Fik oplevede et masse nye og anderledes ting, og tog på rigtig gode ture, som var arrangeret af EF, og det fungerede rigtig godt. Stedet jeg boede lå lige til stranden, og der var en masse muligheder får at komme ind til Down town Miami. Fik en masse oplevelser og venner for livet. Det kan ...
Vis alt
Magnus Rue Jensen
(5)
Jeg har været på EF i Miami Beach, og det var fantastisk. Personalet var imødekommende og rimelig seriøse, men der var selvfølgelig også plads til lidt sjov og ballade. Skolen arrangerede diverse ture rundt i Miami Beach, hvilket førte til at man snakkede mere med ens medstuderende. Undervisningen var fin, med 2-3 lektioner om dagen var det lige...
Vis alt
Vil du vide mere?

Udfyld formularen for mere information om Sprogkursus - Engelsk i Miami

Tilmeld dig studentum.dk's nyhedsbrev!
Evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om denne uddannelse?
(5,0)
Baseret på 2 evalueringer
Se alle evalueringer
Hvad siger tidligere deltagere om udbyderen?
(4,7)
Baseret på 86 evalueringer
Se alle evalueringer